TOKYO 5 Napisano Novembar 22, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Scooter je kod mene vec izvesno vreme, moj brat je prvi vlasnik, nikad lomljen, originalna kilometraza, redovno servisiran ( ima i servisnu knjigu ), bez ulaganja, ( fabricki retroizori skinuti zato sto su neprakticni za grad i naravno idu uz motor ) registrovan je do polovine 2013-te, gume su super, kofer shad ide naravno uz motor, od ostecenja ima nekoliko ogrebotina i jednu malecku crtu na sedistu, sve ostalo je besprekorno i odlicno... - 2005 god ( kupljen nov u Srbiji ) - 19.000km ( pravih i garantovanih ) Cena 950e Moze zamena za neki liberty u pola jeftiniji, neki manji auto, kod automobila prednost bmw kocka, u zameni za auto sam spreman i da doplatim malo.. ( za kes dodatna korekcija cene ) 0641521367 Ivan BG-NBGD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan I dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...