Dača 43 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle potreban mi je vizir hj-09 za HJC kacigu model cs-r1. Mirror naravno,cekam ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Novembar 23, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 23, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema? http://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/tehnicki_delovi/razno/hjc/hj-09_rst_green Pozdrav Shonsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Novembar 23, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan za to znam,mislio sam dal ima neko u privatnoj reziji. Izgleda da cu morati da se otvorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...