miinja 1567 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan apenac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Avgust 30, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan apenac nije apeenac al mu dodje neki rod , recimo pradeda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Puch (na sici pise ms50) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Avgust 30, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste puh ms 50 ili kada je tomos poceo da ga licencno radi zvao se kolibri i poznatiji kao trobrzinac hajde mladicu , daj nesto lepo , j.biga , na tebe je red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moto Morini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Da ali koji model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Jeste puh ms 50 ili kada je tomos poceo da ga licencno radi zvao se kolibri i poznatiji kao trobrzinac hajde mladicu , daj nesto lepo , j.biga , na tebe je red Prvi su bili dvobrzinci,a tek poslije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Da ali koji model? Model nazvan po liniji motora popularnih krajem '60-ih godina poznati kao... ;D preteča endura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Da ali koji model? Model nazvan po liniji motora popularnih krajem '60-ih godina poznati kao... ;D preteča endura mislim da su Englezi lansirali taj trend . BSA , Triumph.... a Japaneri ga ponovo aktualizovali pocetkom ovog milenijuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da ali koji model? Model nazvan po liniji motora popularnih krajem '60-ih godina poznati kao... ;D preteča endura Moto Morini Scrambler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Honda ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pise sstrujin MOTO kviz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Honda ??? Jes, trebao sam da stavim crno bjelu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, odmah po boji se vidi da je honda. Samo ne znam koji je model, ne znam ni sta je ono. Da li se prihvata odgovor, da postavljam i ja svoj zadatak konacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, meni je ionako interesantnije da pogadjam Za one koje interesuje 1991 Honda EZ 90 Cub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije tesko. Evo par informacija, zaljubljenik u motocikle, osnovao svoju firmu, poznat u svojoj zemlji. Ovaj motocikl je napravio za trke posto je i sam bio zaljubljenik u iste. Na ovom motoru postoji par izuma, pocevsi od prednje i zadnje vilice koji su bili ispred svog vremena. Dosta price Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Mercedes benz ??? ;D jel to ima neki kantilever pozadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hhahah nije mercedes, ne znam sta mu je to na deklu ;D ;D ;D Nije ni njemac... ma ovaj motor nije stosta A ovo za kantilever nisam razumio... "Ma nem' da nema" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ,,ma nem`da nema`` ;D Pa kantilever zadnje ogibljenje je ono sa jednim amortizerom , centralno , mislim da je prvi nesto slicno uradio HRD Vincent a posle NSU na max-u a Yamaha je pocetkom osamdesetih tu svoju ,,novotariju`` nazvala kantilever. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces pravo, meni ono nazad ne lici ni na sta ;D;D;D Motor je sa pocetka 50ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces pravo, meni ono nazad ne lici ni na sta ;D;D;D Motor je sa pocetka 50ih... Zbilja ne liči ni na šta, ali je Talijan i mooožda Parilla ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti... Nije Italijan, nije Njemac, a eto nije ni Englez... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...