revolution 52 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel Francuz mozda? jok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan jel englez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Calthorpe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel englez? naravno, ali nije Calthorpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ha , opet ste počeli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da nije neki Sunbeam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da nije neki Sunbeam ? nije neki Sunbeam ;D ;D ;Ddefinitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan indian1935 .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan indian1935 .... Reko sam da je englez, a u pitanju su 20 ete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Triumpf ;D Ubićeš me.. hahahhaahah izbečih se gledajući slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Triumpf ;D Ubićeš me.. hahahhaahah izbečih se gledajući slike Nisam ja kriv, samo se bavim edukacijom mladih naraštaja i prosvetljnjem starijih koji misle da sve znaju. Moram priznati da sam tanak sa nemcima i istočnim zemljama, ali se trudim da iz materije koju jako dobro poznajem izdvojim, ne problematične za pogadjanje, već intresantne modele, koji pored starosti, i malog broja primeraka, poseduju i neki tehnički detalj koji bi zaintrigirao ljude da dublje udju u problematiku. Prošli put postavljeni zadatak (nije ga niko ni pogodio koliko znam) je delo izuzetnog konstruktora, koji je pored SPAGTHORPE SHEPPARDa konstruiso i jedno jako čudno vozilo, koje sam hteo da upoznate. Elem, i ovaj motorcikl koji sada pogadjate je specifičan po nečem, znači nije vozilo koje je pravljeno po licenci, od sto proizvodjača, i svi jako liče, te je skoro nemoguće utvrditi pravo poreklo. Nadam se da će neko ozbiljno da se pozabavi, pošto već imam spreman i naredni, dosta lakši, ali podjednako zanimljiv, zadatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neku malo bolju sliku? Vidim da ima dosta toga oko motora ali mi je tesko da razaznam sta je sta? Ne vidim da li su ovo pedale, ima li lanac sa druge strane motocikla, da li je moguce da mu je ovo primarni pogonski "lanac" ovako visoko postavljen na masini i gde? Mnogo toga mi nije jasno, najvise kockasti blok motora, ako je to blok motora uopste??? U pitanju je dvotaktni motor, rekao bih. Isprva mi je zalicio na specificni barr & stroud agregat ali samo zalicio, posle mnogo buljenja u sliku videh da nije... Moze li mala pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neku malo bolju sliku? Vidim da ima dosta toga oko motora ali mi je tesko da razaznam sta je sta? Ne vidim da li su ovo pedale, ima li lanac sa druge strane motocikla, da li je moguce da mu je ovo primarni pogonski "lanac" ovako visoko postavljen na masini i gde? Mnogo toga mi nije jasno, najvise kockasti blok motora, ako je to blok motora uopste??? U pitanju je dvotaktni motor, rekao bih. Isprva mi je zalicio na specificni barr & stroud agregat ali samo zalicio, posle mnogo buljenja u sliku videh da nije... Moze li mala pomoc? Nije dvotaktni motor, a ono nije lanac već kaiš, i da ima pedale a ima i karbidnu lampu, i ovaj motorcikl je 1919 godište, naravno British. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmm ovaj mi kviz postaje bas zanimljiv ABC (all british company) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh! Jedva... Redrup Radial, tri cilindra 309 cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam provalio da je radial motor, slika je stvarno loša. Evo malo jasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tačno, inače jedan od nekoliko ikada napravljeni motorcikala sa radijalnim agregatom. Pucaj GoraneSM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostajemo kod motorcikala proizvedenih pre 1920. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si da zamaskiras ime motocikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da sam primetio, nemoj nikom da kažeš :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da Revolution nije video ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma beeeeži, niste normalni Jel francuz?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije francuz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost ste ispeglali to pre nego što sam video. Mislim da je amerikanac po izduvu i rezervoaru, a to ne ostavlja previše mogućnosti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Amer je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...