kineziolog 5 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvjek nista... Mala pomoc, nije uopste Evropljanin i ima 125ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Je li neki od velike cetvorke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, znao sam da je nepoznat, a jednom mi slucajno zapao za oko kad sam gledao istoriju ?????? (zemlja) motora zbog ovih novotarija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan TIbrook 125 iz 50-e godine ( uz pomoc prijatelja ;D) , Australijanac Rex Tilbrook je sam konstruisao ovaj motor inspirisam Motoguzzijevim ramom i kantilever ogibljenjem sa predratnim Villers-ovim agregatom , doradjenim , sa oko 90 mph brzine , pristojna masina. Sledeci model mu je bio sa dvotaknom masinom , takodje 125 ccm i rotacionim diskom na usisu ( 1952 godina) Za svoj simbol je uzeo trokraku zvezdu . Posto je kineziolog zauzet da ja postavim nesto novo. Radi se o poznatoj Italijanskoj marki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jesam se nesto ufurao u ove stare motore, bas su me poceli zanimati... Znam koji je ovo motor, ali neka neko drugi pokusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Zeznuta infekcija , sa godinama se simptomi samo pojacavaju , veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko i ne pokusava, a vec sam se konsultovao sa Bogdanom, rjec je o Maseratiu 160 sport iz 1954 godine. Maserati je poznata fabrika automobila, zna se. Imate na ovom linku o motoru: http://www.khulsey.com/motorcycles/_maserati_motorcycles_160_sport.html ja cu postaviti novi zadatak: Englez, sredina-kraj 70ih, svi znamo kakvi su tad motori bili u modi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo , imas li jos neku sliku , bilo bi lepo videti agregat iz jos nekog ugla.Ucinilo mi se da je dvotaktni trocilindras , ajd jedan karb moze , ali auspuh ??? ??? Verovatno ga nije bilo u sirokoj upotrebi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda samo ja i bogdan igramo ovo Jeste, 2taktni alio su 2cilindra...650ccm, ali model nosi oznaku 700... Proizvodio se 4-5 godina, trebao je da spasi fabriku ali nije pa je nastala nova, i svasta se tu desavalo ;D A zanimljivo je sto su 2 cilindra a jedan karb i jedan auspuh, a dvotaktni.Vodom je hladjen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da zaintrigiramo revolution-a, vratio bi se on a zna sto posto, sstruja je zauzet potomstvom, m900 nesto redje svraca ,sace lose vreme pa ce i kviz da ozivi a ovoga engleza stvarno nisma video do sada , ostavi ga malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sacekacemo da vidimo sta ce se desiti. A revolution stvarno nije dugo bio :-\ Mogu ja jos slika postaviti ako je malo... Englez-Britanac valjda je isto, pise da je "British", a to je malo siri pojam, al dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SILK 700S, ALI JA NEPOSTUJEM NA OVOM FORUMU ZBOG PRIVATIZACIJE ISTOG OD STRANE JEDNOG OD UREDJIVAČA-VLASNIKA???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, ne kontam ovo bas najbolje... Ako treba pisemo peticiju da se vrnes kako covjek odmah potrefi, jeste SILK. "The Silk 700S was a British motorcycle made by Silk Engineering between 1975 and 1979. The Silk 700S was launched in 1975 and featured a new engine based on the two stroke engine from the Scott Flying Squirrel in a specially designed steel tubular frame made by Spondon of Derbyshire..." Pa kome se da nek prevodi...http://en.wikipedia.org/wiki/Silk_700S Eto Revolution pogodio si, ako mozes pucaj, ako ne mozes reci da neko drugi postavi zadtak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sto se covek javio , ali ako on postavi zadatak , resavacemo ga do proleca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto za mene :) Sad ce Laki da ga iskopa ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo da je BSA sv ( Side Valve ) od nekih 550 ccm oko 1929 godine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih rekao da je tako lako , mozda samo agregat ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo da je BSA sv ( Side Valve ) od nekih 550 ccm oko 1929 godine ? Nije englez, ali konstruktor jeste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E tebi tacno treba zabraniti ucesce u ovim kvizovima ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cccccccccccc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Slikao sam u Rumuniji pre neki dan, ko zna sta je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 4, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Slikao sam u Rumuniji pre neki dan, ko zna sta je? Ovo si trebao da pitas u " Opstim temama " , a ne u kvizu. Al ajd da ti oprostimo na mladost i neiskustvo . Ovo ti je ruski motocikl " Dnjepar " . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...