sstruja 115 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice pitanja m900, poslao mi je na PP odgovor i pokvario mi igru Svakako ne bih ni ja nasao odgovor bez dalje pomoci! @m900 Nadam se da mi neces zameriti da ostalima malo pomognem oko tog pitanja! Znaci radi se o motoru iz Belgije! P.S. Kako je ovo najteze pitanje do sada, onaj ko odgovori na ovo pitanje ce dobiti nagradu cim se bude ustanovila nagrada za tacne odgovore u ovom kvizu. Tako nesto je u planu i bice uskoro formiran fond nagrda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 5, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ''borin'' ili ''fn'' ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 5, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan E ako nije ni jedan od ovih cetiri,odustajem od ovog pitanja! 1.Borin 2.FN 3.GILLET- HERSTAL 4.SARGLEA -m900 pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 5, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan za sstruju....da nije zenith ? daj neku malu pomoc....znas ti koliko proizvodjaca ima u vb..... neko slovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni Borin ni FN! Za copavu, evo pomoci, covek kome se pripisuje izum iste se zvao Harold! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 5, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan REX ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan REX ? Ne! Googlaj malo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 5, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni Borin ni FN! Za copavu, evo pomoci, covek kome se pripisuje izum iste se zvao Harold! Harold "Masni" Karlaske, Brough Superior Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 5, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice pitanja m900, poslao mi je na PP odgovor i pokvario mi igru Svakako ne bih ni ja nasao odgovor bez dalje pomoci! @m900 Nadam se da mi neces zameriti da ostalima malo pomognem oko tog pitanja! Znaci radi se o motoru iz Belgije! P.S. Kako je ovo najteze pitanje do sada, onaj ko odgovori na ovo pitanje ce dobiti nagradu cim se bude ustanovila nagrada za tacne odgovore u ovom kvizu. Tako nesto je u planu i bice uskoro formiran fond nagrda A brate, zardjali krš iz praistorije, i to iz Belgije(!); pa ko to da prepozna? Sphinx? La Mondiale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Harold "Masni" Karlaske, Brough Superior Bravo, ovo je tacan odgovor! A brate, zardjali krš iz praistorije, i to iz Belgije(!); pa ko to da prepozna? Sphinx? La Mondiale? Nisam ja postavio pitanje vec m900, moja pitanja nisu tako teska E, da, nisu ni ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 5, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan E ako nije ni jedan od ovih cetiri,odustajem od ovog pitanja! 1.Borin 2.FN 3.GILLET- HERSTAL 4.SARGLEA -m900 pitanje Tipfeler na točnom odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 6, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Saroléa. Mislim, ko to može da zna? Em što se ne vidi ceo na slici, em što je raspadnut, em što je prepravljan (auspuh mu nije fabrički), em što potiče iz zemlje totalno nebitne u svetu motociklizma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Saroléa. Mislim, ko to može da zna? Em što se ne vidi ceo na slici, em što je raspadnut, em što je prepravljan (auspuh mu nije fabrički), em što potiče iz zemlje totalno nebitne u svetu motociklizma... Cestitke, Bane je prvi osvajac nagrade u ovom kvizu (jos da smislimo sta ce biti nagrada )!!! Sad ce nas sve manje boleti glava i moci cemo mirno da spavamo :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Bane je offline, evo sledeceg pitanja! Pitanje je lako, da se malo odmori glava od onog Belgijanca!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ne znam odgovor , ali me zanima iz koje je godine, pretpostavljam ok prvog sv. rata. Koje dobro ressenje ogibljenja. Bas ogibljenja- GIBNJEVI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 6, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ''BROWN'' ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Decembar 6, 2007 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jel engleski proizvodjac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan ''BROWN'' ? Nije Brown! Jel engleski proizvodjac? Izmedju ostalog i Engleski proizvodjac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan predpostavljam da je vozen na isle of man 1907? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan predpostavljam da je vozen na isle of man 1907? Nije, ovaj motor je malo mladji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 7, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Malo lici na AJS Stormer http://www.motorcycle.com/forum/showthread.php?t=6793 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo lici na AJS Stormer http://www.motorcycle.com/forum/showthread.php?t=6793 Ne, ovaj ima boxer agregat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se niko ne javlja, mala pomoc : Motor je 1919 godiste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motovox 0 Napisano Decembar 9, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da nije mozda Monarch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan da nije mozda Monarch NE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...