Utjerivac 6625 Napisano Octobar 8, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Retro do 00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojanovic.as 0 Napisano Octobar 23, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Paracin Motocikl: Honda GN250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Moje ime je Aleksandar, imam 22 godine. Do pre par meseci nisam se interesovao za motore sve dok nisam video prvog cafe racer-a / brat i tu je pocela moja opsesija njima. Svakog dana ja nesto cackam, guglam, gledam klipove, trazim polovnjake pogodne za build, saznajem, ucim, skupljam pare i samim tim moja zelja raste da jednog dana imam svoj motor u tom stilu, jer sam zapravo neko ko obozava te retro stvari, i to cu i ostvariti, kad-tad! Nasao sam Suzuki GN250 u savrsenom stanju, posto nisam neko ko se razume pomogao mi je prijatelj koji je celi zivot u svetu motora, ali ne caferacera. Pitanje koje vam zelim postaviti je verovatno jako nezahvalno i siroko, ali bi voleo da dobijem makar neki priblizan odgovor makar kako ste vi prosli kada se pravili svoj motor. Zanima me, pored samog motora koje je u pefektnom stanju (1000e), koliko je potrebno odvojiti kesa za ostale stvari. Mislim na, farbnje, promena svetala, rucica, sedista i svega ostalog. Cisto da znam sta me zapravo ceka. Unapared zahvalan i pozdrav. Zivi bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nislija84 6 Napisano Octobar 25, 2017 U prolazu, 21 postova Motocikl: Triumph speedmaster , Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan evo moj cafe racer 95% gotov ... cx500 fale znakovi honda, poklopac na rezervoar i drzac za tablicu .... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 25, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Honda CX500E od drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Octobar 25, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Utjerivac said: Honda CX500E od drugara. Nesto nece da otvori sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 08. 2017. at 11:34 AM, Savan said: Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ovdje bi se uz detaljno pregledavanje možda mogla naći dodirna točka sa cafe racerom ... Ovo je vrlo zanimljiva prerada motora sa vrlo originalnim i interesantnim tehnološkim rješenjima i sa dosta originalnih detalja, ali caffe racera nije ni vidjelo .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, upravo zbog tih originalnih rešenja mi delovalo kao da je neki moderni ili pak futuristički cafe racer. Između ostalog zbog tog kratkog sedišta, prilično ogoljenog rama, niske ručke... ali jbg sto to kažeš mogao bi vrlo lako da se svrsta možda i u neku drugu kategoriju tipa neki moderni street fighter Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo ona amerska marka "Confederate" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 6, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Bazel, CHdobra fora torbica na sedištu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano Novembar 27, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vršac je bogatiji za jedan cafe racer 2 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano Novembar 27, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/23/2017 at 11:53 AM, stojanovic.as said: Pozdrav ljudi. Moje ime je Aleksandar, imam 22 godine. Do pre par meseci nisam se interesovao za motore sve dok nisam video prvog cafe racer-a / brat i tu je pocela moja opsesija njima. Svakog dana ja nesto cackam, guglam, gledam klipove, trazim polovnjake pogodne za build, saznajem, ucim, skupljam pare i samim tim moja zelja raste da jednog dana imam svoj motor u tom stilu, jer sam zapravo neko ko obozava te retro stvari, i to cu i ostvariti, kad-tad! Nasao sam Suzuki GN250 u savrsenom stanju, posto nisam neko ko se razume pomogao mi je prijatelj koji je celi zivot u svetu motora, ali ne caferacera. Pitanje koje vam zelim postaviti je verovatno jako nezahvalno i siroko, ali bi voleo da dobijem makar neki priblizan odgovor makar kako ste vi prosli kada se pravili svoj motor. Zanima me, pored samog motora koje je u pefektnom stanju (1000e), koliko je potrebno odvojiti kesa za ostale stvari. Mislim na, farbnje, promena svetala, rucica, sedista i svega ostalog. Cisto da znam sta me zapravo ceka. Unapared zahvalan i pozdrav. Zivi bili! Druže ćao, Imam iskustva sa preradom Suzukija u Cafe racer. U pitanju je bila prerada GN125. Ram je pretrpeo izvesne izmene ali isključivo u zadnjem delu zbog sedišta. Sedište je pravljeno od fibera i otvara se i ima mesta za dokumenta i neki altić ili manju torbicu. Rezervorar je od Honde CB400N koji je sečen i u njega ubačena sva struja i akumulator. Heblovi su pravlenji na CNC glodalici a ručice od dural aluminijuma na strugu. Nogostupi i poluge kočnice i menjača su takođe pravljene na strugu i glodalici. Nosač fara je takođe pravljen a kao i produžeci za amortizere. Sve to je mojih ruku delo. Za farbanje mogu da se zahvalim svom dobrom drugaru Hasi (živ bi) Naoružaj se strpljenjem i kreni lagano. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Novembar 28, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan auuuu Draganeeeeeee! svaka ti dala! prelepo, ali prebrutalno prelepo! steta samo sto nije 250ccm! ja sam trenutno u sred prerade, cb400n, bas smo mu odsekli zadnji kraj, trenutno pravimo nosace za amorte...kontam da ce do kraja nedelje biti konacno na tockovima, pa polako dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano Novembar 28, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, zlig0r said: auuuu Draganeeeeeee! svaka ti dala! prelepo, ali prebrutalno prelepo! steta samo sto nije 250ccm! ja sam trenutno u sred prerade, cb400n, bas smo mu odsekli zadnji kraj, trenutno pravimo nosace za amorte...kontam da ce do kraja nedelje biti konacno na tockovima, pa polako dalje... Svaka čast samo napred. I ne zaboravi slikaj sve za arhivu. Inače je na ovom GN stavljen rezervoar od Honde CB400N. Do duše sečen i ponovo spajan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumio sam se u koju temu da stavim ovu lepojku. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Decembar 3, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Decembar 17, 2017 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan SUZUKI GSX750 ’80 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Decembar 23, 2017 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBX Cafe Racer 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6030 Napisano Decembar 23, 2017 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Joj... dumrem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Decembar 23, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Decembar 23, 2017 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je čista nekultura ići kasapiti cebeiksa.......Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 24, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I jest i nije. U ovom slučaju rezultat obrade je dobar pa je to ispalo ok. Ima dosta i tih cbx koje drži samo ime i njih je sevap preporoditi/reinkarnirati u drugi oblik. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Decembar 24, 2017 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem samo ovome slično. Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...