Bobanfox 5602 Napisano Novembar 12, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Samsung Galaxy S PLus I9001. Cena fiksna 150 € Odličan telefon sa jednom vizuelnom manom koja se vidi na slici. Telefon radi perfektno, 100% ispravan. Baterija drži u proseku 2-3 dana svojstveno ovom modelu.Silikonska zaštita za leđa može da pokrije tu ogrebotinu i ništa se ne vidi. Ekran i leđa bez ijedne tačkice. Telefon ima 8gb svoje memorije plus ima slot za memorijsku karticu. Poseduje 512 Mb rama, Scorpion procesor na 1,4 Ghz, Super AMOLED displej od 4.0 inča, rezolucija ekrana 800x480, 5 Mpix Auto fokus kamera, GPS navigacija, Video snima u HD 1280x720, podržani formati pleyera: aac, wav, mp3, mp4, wma, 3gp, DivX, XviD, H.263, H.264, wmv, avi, Instaliran Android 2.3 Gingerbread Šaljem pouzećem preko kurirskih službi Bez zamene ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 12, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1300 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je star? Garancija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 12, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam telefone sa devojkom iz Austrije. Ona ga je kupila polovinom maja u full pakovanju. Kad je došla u Srbiju na odmor trgovali smo. Obećala mi je da će kutiju kao naknadno da mi pošalje. Mislim da će biti; "Obećanje, ludom radovanje" Mislim da će da me zayebe i da neću da vidim to. Ako pošalje opet dobro Garancija valjda i postoji u Austriji ali to je neizvodljivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14507 Napisano Novembar 12, 2012 Integrisan, 7860 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li GPS na njemu da radi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 23, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Radi GPS i Igo Primo na njemu odlično Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...