petronije11 0 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: leskovac Motocikl: suzuki 750f Prijavi odgovor kao problematičan stavljao NGK ALI SVE FALSH pa vas molim da mi kazete koje da koristim i broj istih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan po cemu znas da je fals? ako ti crkavaju moze biti da je nesto drugo problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Denso iz APSporta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Novembar 10, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom vozio neke od alfe tvin spark ,bosch-ove,radio je super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...