Dzony93 368 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pa ovaj tablet nema ubacenu memorisku da ubacim pa da ima preko 64 gb ? , dok neko ocoravi na toj nokiiii dok gleda ulice kao gps na tabletu ce da vidi ceo grad i okolinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa i n96 ima 16 giga bez kartice,a za velicinu monitora si u pravu.A taj tvoj ima ugradjeni gps kao ovaj moj ili mora na mrezu(a-gps)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ima ugradjen GPS, i ne koristi sim karticu samo wi'fi i gps Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan A ne mozes da telefoniras sa njim,steta.Zezamo se malo,nemoj da se ljutis i sretno sa prodajom.Ja sam uzeo LG optimus L9,ima malo manji ekran od tvog tableta pa mi tablet i ne treba za sada,mada me klinac muva da mu kupim neki a sta ce mu i to ne znam?!Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pa kada bi probao neku igricu na njjemu i ti bi hteo haha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan E,imam ludog pasu u Becu,sada mu je poslao najnoviji PS3 sa 500Gb i desetak novih igrica ,ima komp sa 6 jezgara i dve grafike u cross fire + grafika u procesoru,ima psp i ako mu treba i tablet za igranje,onda nek ide u ... materinu! Jedino za skolu da se ne dosadjuje tamo ,a? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Brate nosio sam ga jednom na predavanju, bogami hahahha i ti bi hteo da imas tako nesto dok profa smara , ma brate cak i bolje slike na fb kad udjes i gledas neke cice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam nekad studirao i pocne profa da smara,jednostavno sam odlazio u Montenegro(kafana odmah preko puta faxa) Garant je bolji provod nego na fejsu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan haha, ali kada gledaju da li prisustvujes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Udarali pecate u sveske.Onda prepises od nekog i sa tvrdo kuvanim jajetom preneses pecat,ne vidi se ko original bas ali je vrsio posao.To je radilo ,par profesora a ostali su nas sami izbacivali zbog ometanja nastave,normalno bez sankcija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan hahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 15, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan E,da tada je tetris bio cudo tehnike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan nisam pogledao na google play-u ali sigurno ima i ta aplikacija haha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Zezaj,mali zezaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan haha ne zezam ima jos mozes i mali rc helikopter da zakacis dodatak za nejga i kako pomeras tablet tako ovaj mali leti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Helikoptera imam dva,jedan za sobno zezanje a jedan veci za napolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan isto,mada mi veci i da snimam komsike posto ima kameru mada na prodaju stislo se sve malo moram za motor da ustedim zato mi cena 220 e :/// a mozda moze nize Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam zenu podmitio sa LG optimus L9,gledam za mene da uzmem samsung s3 ili note 2 .Sta ces,kad si ozenjen i zene moras da podmitis da bi uzeo sta hoces!Drugim recima kupi sve sta ti treba pa se onda zeni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan hahaha znas ono svadjaju se muz i zena i ona ce njemu: sto je moje moje je sto je tvoje nase je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan E,tako ti je to ,ali osim ribolovne opreme i motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nudim polovan e72 u komplet opremi sa sve kutijom i racunom...super ocuvan...i nesto kesa za tablet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan reko sam bez zamena po ko zna koj put.... Takvih starih nokia imam 200 po kuci i od njih ne mogu da se otkacim... a i vec sam previse spustio cenu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nov kosta 158 eura u nemackoj tako da ces tesko da uzmes 220 eura za polovan znaci da stigne u srbiju 180 eura 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ajde mi daj da vidim taj od 180 evra majke ti .... Ja imam i fiskalni koliko je placen tako da samo kineski ima za 180 e .. http://www.gigatronshop.com/tablet_pc/toshiba_tablet_at100-100_wifi_16gb_-_pda01e-00101uy4-13312 sad mu je pala cena zato sam i ja spustio cenu i ako treba da je vislja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo na primer ovaj http://www.ebay.de/itm/Toshiba-AT100-100-16-GB-Wi-Fi-schwarz-metallic-25-in-OVP-/230859543098?pt=DE_iPad_Tablets_PCs_eReaders&hash=item35c04d123a 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...