Direktor 191 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Srbija dobija trku Formule 1? Petak, 23. novembar 2007. 09:36 Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica primiće danas predsednika Medjunarodne automobilske federacije Maksa Mozlija, koji razmatra mogućnost da uloži u izgradnju modernog autodroma u Srbiji. Na tom autodromu bi se održavale trke evropskih i svetskih šampionata u motociklizmu i automobilizmu. Mozli želi da uloži oko 95 miliona evra u manje razvijene automobilske sredine, a Srbija je na vrhu te liste i kroz nekoliko godina bi mogla da dobije moderan autodrom po svetskim standardima, preneli su domaći mediji. Jedna od glavnih tema razgovora Mozlija i Koštunice biće mogućnost izgradnje modernw staze, ali i poligona za specijalna vozila kao što su vatrogasne službe, policija, Hitna pomoć, za šta Mozli već ima projekat. Podsetimo da su prvi pregovori oko izgradnje F1 staze počeli u decembru prošle godine kada je Srbiju posetio vlasnik Formule 1 Berni Eklston sa suprugom Slavicom. (Tanjug) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nista od toga, ali ipak je moguce jer kod nas smeju da se reklamiraju cigarete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 23, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Ito kako i alonso gradi stazu kod splita! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to vrlo moguće. Ako ni zbog čega drugog onda zbog Slavice koja će tu priču sigurno gurati maksimalno (a ona je siva eminencija Formule 1 ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to vrlo moguće. Ako ni zbog čega drugog onda zbog Slavice koja će tu priču sigurno gurati maksimalno (a ona je siva eminencija Formule 1 ;D ) Slavica je imala istu pricu i za Grobnik i za jos jedan teren u Istri,nije to bas tako jednostavno jer nisu samo pare u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno nije samo prazna priča čim Mozli dolazi kod Koštunca. Ne znam, ali u svakom slučaju bi bilo mnogo dobro da do toga dodje ne samo zbog trka F1 , MotoGP-a i što bi možda i mi obični smrtnici imali stazu da probamo naše motoriće već bi bilo dobro i za celokupan ekonomski razvoj Srbije. (ovo je skoro pa pravo političko saopštenje he,he,he ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan naravno,svi bi to voljeli,ali kada kazem da to nije tako jednostavno mislim na to da se u principu tu radi "grad u gradu" znaci cijela infrastruktura od hotela,bolnica,kafica,restorana...da ne nabrajam dalje ali ipak su tu politicke vlasti na kojima je cijela odluka, a svi znamo kako to kod njih funkcionira zamislite samo koliko bi to otvorilo radnih mjesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan ipak su tu politicke vlasti na kojima je cijela odluka, a svi znamo kako to kod njih funkcionira Mene to najviše plaši. Ovi naši lešinari (političari) bi odmah probali nešto da lapaju a to kod stranaca (bar ovog kalibra) ne prolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ipak su tu politicke vlasti na kojima je cijela odluka, a svi znamo kako to kod njih funkcionira Mene to najviše plaši. Ovi naši lešinari (političari) bi odmah probali nešto da lapaju a to kod stranaca (bar ovog kalibra) ne prolazi upravo zbog toga je propao pokusaj na Grobniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo tu info. Bilo bi to sjajno, bez obzira na F1. Bitno je da neko hoce da ulozi novac i napravi stazu, a takmicenja ce doci. Bilo to F1, moto GP ili bilo koje na evropskom ili svetskom nivou. Siguran sam da bi se, kada bi imali pravu stazu, smanjio broj nesreca na ulicama. Takodje, mogla bi da se razvija nova generacija klinaca, takmicara, a da se motociklizam (mene briga za kola) priblizi siroj javnosti, kao sport koji okuplja normalan svet. Predpostavljam da bi se i broj nesreca na ulicama, smanjio. I puno, puno toga ! Ehhhh, sto bi to bilo lepo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Toliko mi se info. dopala da sam poceo da tiltujem i ponavljam reci u textu !?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 23, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to vrlo moguće. Ako ni zbog čega drugog onda zbog Slavice koja će tu priču sigurno gurati maksimalno (a ona je siva eminencija Formule 1 ;D ) Možda sitničarim ali dotična g-đa Slavica je žena Bernija Eklestona a ne Max-a Mozlija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1813 Napisano Novembar 23, 2007 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo. Ovaj region definitivno ima potencijala za takvu stazu, samo sto je ocigledno sad pitanje drzave koja ce to da 'prihvati' zavisi od politicke vlasti u toj drzavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 23, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Uzmite tu izjavu sa puno rezerve (ja se nadam da će se ostvariti!) Kao što je saša rekao takav pokušaj je propao na grobniku, a slavica eccelstone je riječanka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E konacno da se desi nesto lepo u srbiju(ako se desi). To bi bilo super, da i mi imamo autodrom za trke da se vise ne vozi po aerodromima, a ona staza u kraljevu je toliko ne bezbedna... Ja sam za to cuo pre dva tri meseca, ali su rekli da ce prvo da izgrade poligon za bezbednu voznju da bi se vozaci policije, vojske, vatrogasci... pripremali za zescu voznju, pa tek onda da se gradi staza u kojoj ce biti i skola za sportsku voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi toliko nestvarno zvuci, daj boze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ma Slavica je zavrsila posao kod Bernija, a Berni je Berni, Mozli samo izvrsava naloge, bice kod nas stazice , gledacemo Pavlovica u F1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Novembar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, lepo bi bilo, ali toliko puta su nas za'ebali da ću verovati tek kad izadjem na stazu i provozam se. BTW, Što Ekleston ima dobre ćerke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 23, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zar ova tema nebi trebala da bude u VICEVI ;D ;D ;D salim se,nadam se da ce ipak nesto biti od ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Novembar 23, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su sanse da naprave tu stazu 50% a da je ne naprave 100% ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pa ako im ne uspe dogovor,mozda predju u cg....pa naprave oko crne gore jednu stazicu!? ;D ;D crnogorci,bez uvrede!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi to super samo da u tom slucaju ugovor u ime Vlade Srbije ne potpisuje Velja, inace ce biti ko sa koncesijama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 24, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jel' da da ne možemo bez politike ni u WC da idemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 24, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Moraš i tamo nešto čitati! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ja sa politikom samo u wc idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...