slobasuper9 2720 Napisano Jul 3 Drug član, 1127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pitam stvarno, ja razmatram keš kredit.Znam da je auto kredit sličan tome. Keš kredit mora da izađe oko 9%. Nije isto EKS i NKS.Proveriću sutra šta daju, svakako sam u OTP-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Jul 4 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvek se gleda efektivna kamatna stopa. Kazne za pravno lice ako nije lizing znaju da anuliraju prednosti. Ja to ne bih radio ako nije neophodno, odnosno ako nije jedini način 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14540 Napisano Jul 4 Drug član, 1418 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, johann je napisao: Hteo sam da uzmem motor na DOO Računovodja se uzjogunio pa sam odustao. Jer ispada preskupo kad nije osnovno sredstvo. Osim ako se ne baviš proizvodnjom delova i opreme za motocikle pa ti treba test vozilo. Ili držiš auto školu.. i meni se knjigovodje bunile, kazem ja njima meni je to osnovno sredstvo. Kako? Pa reko zamisli treba neko da pravi kulen u planini gde ne moze da prodje auto ili kombi i ja sednem na motor i odvezem mu startere i začine Kaze ona idi u dupe radi kako hoćeš 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8259 Napisano Jul 4 -, 1837 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, slobasuper9 said: Pitam stvarno, ja razmatram keš kredit. Znam da je auto kredit sličan tome. Keš kredit mora da izađe oko 9%. Nije isto EKS i NKS. Proveriću sutra šta daju, svakako sam u OTP-u. Otp, do 1m 7%, preko ispod... Ali Uslovljavaju te sa osiguranjem, sto je jos nekih 600-700din mesecno. Mozda i vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...