vasa 31 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Nudim Malaguti Madison 150,reg. do kraja Maja 2013. Godiste 1999. U zamenu me iskljucivo zanima choper,kruzer ne slabiji od 250cccm. Evo slika pa pogledajte,a za ostale inf. pozovite na br. 060/3743814 Vasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 26, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel to glava za glavu ili bi da doplatis za odlican motor?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neka doplata,sve zavisi sta se nudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan a jel te ovo zanima????? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86870-prodajem-motor/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dosta mrtav oglas??? Ajte ljudi napisite nesto... Da li ovaj model skutera nije dobar? Dosta slabo interesovanje,a ja bi neku zamenu,pa cak i za Kineza Ne pravim ni pitanje par stotina eura gore/dole... ?????????????????????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto ti se zuri? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 28, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Kraj sezone je, iluzorno je ocekivati da ce te zvrckati 30x dnevno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Iskljucivo choper ili kruzer me interesuje,ne kes,ne ostali motorcikli. Ti si prvi koji nece kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan ruske011 Ne zuri mi se,nego me cudi da niko nista ne pise,medjutim neke kolege mi skrenule paznju da je tema zakljucana, pa zbog toga i nema komentara.Vidim da Vi pisete,verovatnoje neko otkljucao. Dača Nije da necu kes,ali sve ga je manje, pa i ne trazim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Novembar 28, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neku okvirnu cenu za kes...ako nista drugo da se prica malo o lovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Aj na primer 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pare nisu problem,para nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan izvini sa off, ali ako si samo malagutija vozio od skutera nije ni cudo sto ih ne volis inace srecno sa prodajom i meni isto lose ide... sve neke gluposti u zamenu nude.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam skoro sve od skutera,sve mi je to jako slicno. Verovatno neko ko duze vozi skutere tj. putuje negde sa njima,primecuje neku vecu razliku. Da se motor lepo vozi po gradu, vozi se.Da ja ne zelim da vozim skuter, ne zelim. Da samo objasnim odakle mi skuter,a ja ga bas nesto i nevolim. Iznenada sam kupio auto,a auto koji sam vozio je ostao da stoji,da ne bi stojao parkiran,ja dam oglas da menjam za motor.Javi se nas clan i drugar,na koga se i vodi motor,koji ga je i uvezao itd. Kaze mi zena mi se porodila,povecala mi se porodica i neophodan mi je automobil. Jos je lepo vreme bilo,ajd da se menjamo.Njemu treba auto,a meni sve jedno sta mi stoji parkirano,a uz to i da se malo vozam motorom Dolazi zima,ja volim chopere,idealno bi bilo da zamenim za ono sto volim i tokom zime ga lickam itd. Jbt. A'l se raspisah kao da prodajem kucu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 19, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da na polovniautomobili.com ima Yamaha TRI Z 250, ili kako se vec pise, 1050 Eura, zainteresovan da menja. Potrazi... Imas i ovog ali je skuplji: http://www.moto-berz...-z-oglas-66073/ Evo ga ovaj ali je 1150 Eura i 125 kubika, sorry, http://www.polovniau...4/yamaha_tri_z/ Promenio Decembar 19, 2012 član SpaleKG 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drugari,Novogodisnji popust u toku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno i ulje u motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...