peconi 538 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Stoji mi kao treća jakna za motor i ne koristim je, pa sam odlučio da je prodam. Kupljena je početkom leta i obučena je svega dva puta. Jakna je napravljena od kvalitetne debele kože, sa perforiranom kožom na rukavima. Poseduje krute dainese stitnike na laktovima i ramenima, luftere i sve rajfešluse kojima je moguce spojiti jaknu sa pantalonama i ubaciti podjaknu. Veličina je 52, što mu valjda dođe neki L . Ja imam 190 i 85kg i skroz mi je knap, što znaci da bila taman malo manjoj osobi. Cena: 160e Dolazi u obzir zamena samo za neki noviji izduv sa homologacijom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zimsku postavu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Nema, tako je kupljena. Vodila se kao letnja jakna i postava se prodavala odvojeno. Jakna je rezervisana do sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Octobar 27, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...