đunta 4238 Napisano Octobar 25, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ko i sve ćopave i moja je tonula u zemlju. Gledavši raznorazne kreacije rešim i ja da je proširim da ne moram da mećem dasku stalno na reci. Ideja je bila da se obloži gumom i na buvljaku nađem odgovarajuću gumenu navlaku, jedno 8 x 6 cm. Parče lima 2 mm opkrojeno po gumi i malo kupasto previjeno, zavareno punim varom oko postojeće, sprejić i guma. Međutim, sve je izgledalo sjajno dok jednu noć nisam uguravao motor u garažu sa spuštenom ćopavom kako uvek i činim. I pođem da spustim motor i on počne da pada, jedva ga zadržah a taze tek ofarban, uh bila panika. Ćopava zakačila o prag garažnih vrata što nisam čuo jer je gumena i sklopila se. Odmah sam skinuo tako da sad čujem kad zapara i desi mi se da se sklopi al sad se ne dam prevariti. I mora da se sama ploča ipak u vis kad je sklpoljena, ne može da štrči ovoliko, brusilica će da radi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 25, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači patofnica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan nema kome motor bar jednom nije potonuo u zemlju...dobro odradjeno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4238 Napisano Jul 15, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Podseti me sad novo postavljena tema oko ćopave. Ovo što sam napravio ima 2 greške: 1.Praktikujem da motor uguravam u garažu sa ispruženom ćopavom. I desilo mi se da u malo ga nisam olupao jer mi se ćopava sklopila nečujno udarivši o metalni prag vrata,guma apsorbovala udarac. Motor tek bio ofarban, nisam ni znao da sam tolko jak. Skinuta guma odmah tako da se sad grebanje o beton odmah čuje i uvek pogledam da se nije sklopila. 2. Greška je samo proširenje. Naime, samu stopu sam postavio tako da ima što bolji oslonac kad je otvorena ali kad je sklopljena sad je produžetak najniža tačka pod opterećenjem i u vožnji pod punim teretom u nagibu kači put. kad sam je prvi put okačio lane, preseko sam se i stao, reko puče nešto na motoru.Praktično, ne valja da prelazi gabarit osnovne kad je uvučena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si manju plocu da stavis, i da si dva puta povecao ceonu povrsinu copave imao bi efekat a ti si povecao jedno 6x. Ja nikada ne guram motor sa rasklopljenom copavom jer se obavezno sapletem na copavu. Jedno od resenja je da stanes pored trafike dok si jos na asfaltu, kupis limenku piva i stavis u dzep. Kada stignes na odrediste rasklopis copavu i sidjes sa motora i blago se oslonis desnim kukom na motor, otreses pivo iz dzepa i limenju podbacis pod copavu. Kad kreces (pod uslovom da je efekat piva izvetreo) uzimas limenku pa opet u dzep do prve kante za djubre... P.S. Moze i limenka od koka-kole ali nije isti efekat...))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 15, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni se limenka uvek pocepa al' zato plastičnih flaša 'hvala Bogu' na svakom koraku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4238 Napisano Jul 15, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si manju plocu da stavis, i da si dva puta povecao ceonu povrsinu copave imao bi efekat a ti si povecao jedno 6x. Ja nikada ne guram motor sa rasklopljenom copavom jer se obavezno sapletem na copavu. Jedno od resenja je da stanes pored trafike dok si jos na asfaltu, kupis limenku piva i stavis u dzep. Kada stignes na odrediste rasklopis copavu i sidjes sa motora i blago se oslonis desnim kukom na motor, otreses pivo iz dzepa i limenju podbacis pod copavu. Kad kreces (pod uslovom da je efekat piva izvetreo) uzimas limenku pa opet u dzep do prve kante za djubre... P.S. Moze i limenka od koka-kole ali nije isti efekat...))) Ehh, nije baš 6 x, a potrebna mi je tolika jer često parkiram na meknoj podlozi, a i mera je bila za gumenu navlaku. Na BMW-u je ćopava malo napred i ne smeta pri guranju ni malo nit postoji saplitanje, osim ko pretera sa pivom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Jul 15, 2013 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Na BMW-u je ćopava malo napred i ne smeta pri guranju ni malo nit postoji saplitanje, osim ko pretera sa pivom. Veci je problem sto se nozica ne vidi od levog cilindra,pa mora dobro da se zagleda da se vidi u kom je polozaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4238 Napisano Jul 15, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Veci je problem sto se nozica ne vidi od levog cilindra,pa mora dobro da se zagleda da se vidi u kom je polozaju. Ovo naročito opasno kad ne radi sigurnosni prekidač, bar dest puta sam krenuo sa njom dok se nisam osvestio da treba da vodim računa i potom ugradio ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...