goranns 0 Napisano Novembar 22, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan dajte informacije,mere ramova,motori,tockovi itd...........palo mi na pamet da ga napravim ak uspem a valda hocu .......jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan a jao druže... jel znaš u šta se upuštaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan prvo ti treba puno volje,para i zivaca,ako si te uvjete zadovoljio onda mozes dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sale zaboravio si vreme. prerade oduzimaju jako puno vremena, i retko šta ide po planu tj satnici. znam iz ličnog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 22, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi bilo bolje da kupis za pocetak neko obicno motorce, izvozas se, upoznas ljude koji voze i prave takve stvari, pa onda natenane kupujes for i sklapas svoj motorin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dorada, popravka... http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=4937.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 22, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dorada, popravka... http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=4937.0 ...a mozda i Sstruja prima pripravnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranns 0 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa sto se tice znanja iz obrade metala to imam jer sam varioc svih postupaka,e jedino mi trebaju saveti,slike .......... a u firmi mogu da napravim sve sto nemogu kuci ;D.treba da nam stigne water-jet i jos par masina ajao.kao u OCC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranns 0 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan video sstrujin rad,iskreno to mi je i dalo dosta podsticaja kao i konzul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoji jedan lik u Zrenjaninu koji je pre 100 godina napravio (sastavio) neki coper-kruzer, i bas je bio dobar , nalik onima sa diskaverija.Znam ga pa cu ga pitati dal ima nacrte ili tako nesto!!! Ako nesto dobijem poslacu ti!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se setih da je drugar TroxX imao ideju da napravi chopper i bila je tema o tome: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=7712.0 Lik koji je dao za pravljnje rama je bio SUPER, sa slikama, merama, upustvom ali link ne radi... http://64.172.168.34/neatstuff/old_school_chopper_frame.htm Kontaktiraj ga na PP ako ne procita on sam ovo, mozda je zapamtio stranicu... Super je objasnjen ceo postupak... Probaj da googlas, nikad ne znas koliko korisnih linkova mozes naci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranns 0 Napisano Novembar 25, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa razmisljao sam da uzmem motor od dijane,boks motor 37ks,male dimenzije,jedino se brzine rucno moraju menjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice pravljenja chopera,ja samo poceo sa nabavkom delova za svoj,ali jbg,ovo je srbija,nezgodno je.zna li neko ima li neki otpad za motore??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Lik koji je dao za pravljnje rama je bio SUPER, sa slikama, merama, upustvom ali link ne radi... http://64.172.168.34/neatstuff/old_school_chopper_frame.htm Probaj ovde www.knucklebusterinc.com/tech/FrameFabrication.pdf Ako i dalje ne bude moglo da se otvori poslacu ti mailom (pdf-2.6mb) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranns 0 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala za onaj link,uspeo sam da skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Novembar 27, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hvala za onaj link,uspeo sam da skinem Nema na cemu, ali ako se upustis u celu ovu pricu obavestavaj nas korak po korak kako je sve teklo. A kad zavrsis sa izradom baci pogled na ovaj link, cisto da vidis sta te ceka posle toga. Srecno http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10394.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranns 0 Napisano Decembar 2, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan dajte predloge za dimenzije pneumatika i koji motor da nabavim za chopera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Za zadnji tocak bih ti preporucio da uzmes dve ali felne od auta, trokrake ili neke tako otvorene, obe iseces po sredini i spojis ta dva dela sa kracima da napravis jednu felnu koja ce sa obe strane da ima krake! Najbolje 15" i mozes da stavis gumu od intrudera npr. nije problem naci 15icu za motor. Sto se motora tice, sta nadjes a odgovara ti to stavi... Mozes neki redni sa 4 klipa ili V2, sve ostalo treba bas uklopiti pa da izgleda lepo... Najjeftinije ti je sigurno neki redni sa 4 klipa i lepo bi izgledao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan za motor imas bezbroj kombinacija,drugar je sreo lika na nekom moto susretu koji je imao masinu od zastave 101 isto tako bio je i jedan dizelas sa masinom od dizel freze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranns 0 Napisano Decembar 2, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan a koji menjac je najbolje uzeti pretpostavljam neki poseban koji nije u sklopu sa motorom ali koji.........i dal ga je tesko povezati i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranns 0 Napisano Decembar 2, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan a da razmisljao sam o zadnjoj gumi recimo nesto priblizno 200/17 inca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan a koji menjac je najbolje uzeti pretpostavljam neki poseban koji nije u sklopu sa motorom ali koji.........i dal ga je tesko povezati i kako auuu, druže ti si veliki entuzijasta! svaka ti čast. imao sam prilike da petljam (ali kao nevini posmatrač) sa spajanjem motora i menjača, jako nezgodno. pogotovo ako nađeš neku kombinaciju gde su radilica i spojnička u osi (kao kod kola), ova druga varijanta gde su te dve osovine paralelne (harley) je lakša za pakovanje. moj save ti je da nađeš motor i menjač u paketu, spremne za ugradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...