Čeh 1009 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi stiglo na mejl na poslu: Saopštenje za medije PARKINZI ZA MOTORCIKLE 22.11.2007, Beograd – JKP „Parking servis“ obezbedio je vozačima motorcikala 76 mesta u 7 boks garaža. Broj motorcikala u Beogradu se povećava, te je „Parking servis“ uvideo povećanu potrebu za parking mestima za ove dvotočkaše, posebno u zimskom periodu, kada se oni najčešće garažiraju. Mesta za motorcikle obezbedjena su u podzemnim garažama sa odvojenim boksevima za pretplatnike, takozvanim boks garažama. . U boks garaži u Požarevačkoj ulici bb odvojeno je 12 parking mesta za motorcikle, u ulici Radivoja Koraća br. 3 - 21 mesto, u Mileševskoj ulici br. 38 - 15 parking mesta, a u ulici 27. marta br. 43-45, 14 parking mesta. Na Novom Beogradu su parking mesta za motorcikliste obezbeđena na dve lokacije – 2 mesta u boks garaži pored robne kuće „Centrotekstil“, i 6 mesta u Bulevaru Mihajla Pupina br. 113. Na Julinom brdu, u boks garaži u ulici Poručnika Spasića i Mašare br. 118 postoji 6 parking mesta za motorcikliste. Svi vozači koji žele da rezervišu mesto za svoj motorcikl u nekoj od boks garaža, zahtev mogu podneti putem telefona Info media centra Parking servisa 30- 35-400. P.R.A. Ovlašćena agencija JKP „Parking servis“ za odnose sa javnošću Dodatne informacije: P.R.A. tel: 2546 401, 2546 437 Nevena Marković (mob: 062 404 772) Htedoh da prikačim uz poruku originalni dokument, ali je malo veći od 100Kb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmm ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci opet im treba kinta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 22, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze da bude korisno a i ne mora da znaci! ja bas i ne bih ostavio bajk u javnoj garazi preko zime!!! a koja je cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci opet im treba kinta. Samo gledaju koga mogu da opelješe. Očekujem i da će naplaćivati parking ''za motorcikle i bicikle'' čim to neko počne da koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram, sta fali? Podzemne garaze, toplo, ne skidas akumulator, motor ti uvek pod rukom. Ako zivis npr. u Milesevskoj (ne verujem da tamo puno ljudi ima svoju garazu) ili okolini, odlicna stvar. Niko nikog ne tuce po usima da mora da uzme mesto. Ono sto je bitno je da postoji izbor. Ko hoce-hoce, ko nece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Samo da malo offujem, ideja Parking servisa je za pohvalu, ali ako se pojavi inicijativa za uvodjenje plaćanja parkinga za motore, ja več imam nameru da organizujem gradjanski protest tako što ćemo u špicu gužve i frke za parking svako zauzeti po jedno mesto sa svojim motorom i napraviti budalama one kojima je uopšte takva ideja pala na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 26, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dobra ti ideja za bojkot placanja,,,samo dosetice se oni necega,,,,,,,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Novembar 27, 2007 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde (u Melburnu) takođe s vremena na vreme pojedini alavi gradski odbornici pokušavaju da uvedu naplaćivanje parkinga za motore, te im smetaju motori po trotoarima (po zakonu ovde možeš da parkiraš motor na trotoaru ukoliko se ne ometaju pešaci). Takođe nekima padaju imbecilne ideje na pamet poput da uvedu obavezne registarske tablice sa prednje strane motora, kako bi i motociklisti plaćali putarinu (kamera uslika spreda). Sve u svemu, svaki put kada takve ideje padnu na pamet, na hiljade mejlova (i telefonskih poziva) obaspe opštinu. Nezvanično počnu da kruže priče o organizaciji takvog protesta gde bi na hiljade motociklista rano ujutro od 6 pa do podne zauzelo po jedno parking mesto i uredno plaćali parking. Za to vreme automobilisti se nebi mogli parkirati, tako da bi nastao kolaps u saobraćaju. Takođe potrebno je raditi i na povezivanju sa pojedinim odbornicima - nisu baš ni svi protiv motorista, i raditi na održavanju tih veza, jer protiv odbornika najbolje se bori odbornik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 27, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice same ideje koja je ovde iskazana, ona je dobra, a to sta stoji iza nje ne mozemo mi nikako znati. MIslim da je ovo genijalno resenje za sve one koji nemaju garazu, a ne isplati im se da iznajmljuju celo auto mesto samo za jedan motor. Naravno, sve to pod uslovom da cena nije ista kao i za auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 27, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ubedjen sam, da ukoliko se motordzije prime na ovu, svakako zanimljivu i prakticnu ideju, ljudi iz P.S. ce do proleca osmisliti sistem naplate parkinga za motorcikle na svakom mogucem mestu. Oni koji nemaju garazu i gde preko zime da drze motore, mogu da se udruze pa iznajme jednu garazu za vise motora. U prosecnu garazu moze da stane bar 6-8 kom. pa ako je najam 50 eur. , podelite. U, P.S. bi to sigurno vise kostalo, jer za auto kosta oko 16.000 din. za mesec. Druga stvar, za sada, u garazu moze da se udje motorom kao i na naplatnoj rampi i parkira u nekom cosetu, bez para. Ukoliko nam se naplata parkinga po gradu uvede kao obaveza, podrzavam Copetovu ideju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 27, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam jutros parking servis i aplicirao za mesto. Cena 806 dinara mesečno, plaća se za 1, 2 ili 3 meseca unapred. Svratiću posle posla do garaže snimim kako to izgleda. Ako je odvojeni žičani box u pitanju ko što reče Čeh, onda nemam dilema gde će motor da mi prezimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 27, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Cena, prava sitnica. Stvarno je OK, samo da nije navlaka za ono sto napisah malopre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Novembar 27, 2007 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Peki, obavezno podeli sa nama utiske kada vidis garazu. A sto se tice navlacenja, pa u Srbiji nikada nije bio problem organizovati protest. Hehehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Novembar 30, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ionako moramo da protestvujemo i zbog drugih nepravdi prema bajkerima, tako da bi bilo lepo na prolece kad otopli da udarimo po demonstracijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da neko normalan ( da ne kažem dobronamjeran) ,gledajući problem parkiranja i ostavaljanja motocika u zimskom periodu,želi da omogući onima koji nemaju svoje garaže,da svoje mašine ostave na bezbjedno i suvo mjesto da prezime.A vi odmah udarili po državi. ;D Griješim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da neko normalan ( da ne kažem dobronamjeran) ,gledajući problem parkiranja i ostavaljanja motocika u zimskom periodu,želi da omogući onima koji nemaju svoje garaže,da svoje mašine ostave na bezbjedno i suvo mjesto da prezime.A vi odmah udarili po državi. ;D Griješim? Malo ali nije strašno, nesporazum. Nije reč o državi već o vlasti. Država cenu nema. Ja nijednu vlast ne smatram dovoljno vrednom ovog naroda a na moje poverenje nije nijedna garnitura predplaćena. Moj lični stav. Naravno, ideja je i više nego dobra i korisna, jedino je stvar poverenja u zadnje namere... ??? ??? ??? a to je zapravo individualni stav prema aktuelnoj vlasti. U svakom slučaju, novi vid usluge jeste potreban i može da bude koristan a politiku na stranu, o tome ionako ne razgovaramo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..a onda napadamo na skupstinu, penjemo se na krov i osvajamo zgradu do samog kraja (i krademo preostale slike iz zgrade) ;D Salim se naravno. Evo Peki je dokaz da poneka akcija drzave ima i dobre efekte. Drago mi je sto mu boldorka iz ranih 80ih zahvaljujuci groznoj drzavi nece navuci prehladu zime 2007/2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Decembar 1, 2007 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Na Julinom Brdu ima nekoliko mesta. U pitanju je obnovljenja zajednicka garaza. Nema metalnog box-a. Izdelili su parking mesta za automobile na nekoliko mesta za motore. Ulazna vrata od zajednicke garaze se uglavnom zatvaraju, a cuvari su tu 24h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano Decembar 1, 2007 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 806 dinkija mesečno je prava sitnica, za ekipu koja živi u centru gde garaže koštaju preko 10,000eura ili 60-100E mesečno, parking servisova ponuda je otkrovenje. Ako je za auto 16.000din a za mopede 10E, da se ne lažemo, kakva država, kakva prevara, kakva navlakuša, ne znam o čemu pričate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Decembar 4, 2007 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ...slike parkinga na J. Brdu. Na NBGD-u su boxovi za po 2 motora, sto je puno bolja opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan 806 dinkija mesečno je prava sitnica, za ekipu koja živi u centru gde garaže koštaju preko 10,000eura ili 60-100E mesečno, parking servisova ponuda je otkrovenje. Ako je za auto 16.000din a za mopede 10E, da se ne lažemo, kakva država, kakva prevara, kakva navlakuša, ne znam o čemu pričate! Ma nije Dexterre za auto 16000, gde si to cuo ...za auto je u 27-mog marta oko 3-4000 mesecno...ne vise...celo ogradjeno mesto za auto...jedino sto se ne greje...brrrr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 12, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Evo Peki je dokaz da poneka akcija drzave ima i dobre efekte. Drago mi je sto mu boldorka iz ranih 80ih zahvaljujuci groznoj drzavi nece navuci prehladu zime 2007/2008 Zvanicno obavestavamo cenjenu forumsku populaciju da smo se uselili u garazu paking servisa u ulici Radivoja Koraca (kod SC Vracar) na neodredjeno vreme po pristupacnoj ceni od 806 din/mesecno....zima, zima, sta nam moze...sta nam sme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Neki funkcioner DS omladine se dosetio kako da zaradi neki dinar na nekoliko kvadrata ćorsokaka garaže i dobije toplu ruku podrške rukovodstva Žike i ostalih :) Neka, neka, podržavam, ima smisla i koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 6, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je tema ponovo aktuelna, da li neko moze da iznese svoja iskustva sa ovim nacinom parkiranja motora preko zime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...