sasa umag 11 Napisano Novembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. I dalje je ovo: trenutni, tj. 2008 model. i dalje je JAAAAKO DOBAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. I dalje je ovo: trenutni, tj. 2008 model. i dalje je JAAAAKO DOBAR Izuzetan !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovog novog pravila, sad bi reko da su oba RUŽNA k'o ružno pače, al' neću! Ahahahahahaha !!! mogu ja, mogu ja, mogu ja, mogu ja, !!! ;D ;D ;D meni se vise svidja tekuci model od one PS verzije ! Darth Vader ;D (a i zbog Saleta) ipak je urednik !!! ;D ma pusti to,vjerujem mu ja vise nego prijatelju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ali da je para bilo bi GS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ali da je para bilo bi GS-a eh ! GS ! ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan a sada ovako,vidio sam Novi Varadero uzivo i sto se mene tice ne svidja mi se zadnji kraj, satovi su dosta ljepsi, ubacen je u desnu bocnu plastiku mali prostor za dokumente,mobitel i neke sitne stvari,sto je odlicno izmjenjen poklopac motora sto isto bolje izgleda samo da su mu jos zicane felge a ostalo je vise manje isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa pa paaaa daj fotku !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pa pa paaaa daj fotku !!! ;D nema.....slucajno sam naletio pa nisam imao aparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Novembar 22, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek, koji sad novi varadero? Ne pronalazim na netu da je lansiran novi Varadero... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek, koji sad novi varadero? Ne pronalazim na netu da je lansiran novi Varadero... ??? ovaj sto si stavio sliku,nema poslje toga,to je ovogodisnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ali da je para bilo bi GS-a E izdajnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali da je para bilo bi GS-a E izdajnice Lepo ja kazem...Ili da citiram Baneta Grebenarevica iz Vidimo se u citulji: "Svako bi da ima..... svaaaakooo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 23, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Samokritičnost vlasnika Varadera 2007 možete videti ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...