oblak 350 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Marka: Hyosung Model: GT 250 EFI Godina proizvodnje: 2010 Tip: Naked Kubikaža (cm3): 250 Snaga (kW / KS): 22 / 30 Kilometraža: 6000 Broj cilindara: 2 Menjač: Manuelni Boja: Bela Registrovan do: 07.2013. Poreklo vozila: Domaće tablice - Prvi vlasnik - Kupljen nov u Srbiji - Garažiran - Servisna knjiga Opis Motor je kao nov bez ijedne ogrebotine, kupljen nov u Srbiji kod zvanicnog uvoznika, ja sam prvi vlasnik. Ima direktno ubrizgavanje, izuzetno mala potrosnja za mnogo snage. Cena 2100 €, nije fiksno. Tel 063 695 794 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Octobar 17, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan "Cena nije fiksna" ali je nema Lep motor, mozda ne bi bilo lose da smanjis slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Octobar 17, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan 2100€ A slike da su manje ja nebih nista video... Bas su potaman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Octobar 17, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Covek je u medjuvremenu izmenio oglas... samo sam bio brz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan 1900 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Januar 12, 2013 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo izgleda motor, steta sto stoji na kisi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo izgleda motor, steta sto stoji na kisi Bez brige, isfenirao sam ga odmah 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je motorcic. Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, po kojoj ceni? Od kad je postavljen oglas ga pratim i sa svakom novom porukom se nadam da neće glasiti kao ova poslednja. Ne vredi, nikako nisam uspevao da zatvorim finansije da ga kupim. Sa srećom novom vlasniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...