Djile77 15 Napisano Octobar 16, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koliko vas ima! Zovem se Mladen,"dolazim" iz N.Sada,i prvi put sam "drug clan"..zelim sve da vas pozdravim,dosta ste mi pomogli u odluci oko kupovine dvotockasa,jer sam redovno "preturao" forume i slusao savete i misljenja iskusnijih i mudrijih ..davno,kao klinac sam u nekoliko navrata vozio razna ceresla,i sada posle pauze od dobrih 15-tak godina su se slozile sve kockice(skucio se,deca malo "odfrknula",nagovorio gospodju..) ,i ovo leto sam pazario X9-500 cm3,i zadovoljan sam,lepo se ja i gospodja vozimo,u ovim "poodmaklim" godinama mi nista vise ne treba(inace imam 35)..a sada da predjemo na moj problemcic,ako nemate nista protiv..pre dve-tri nedelje je kazaljka temperature jednostavno zakucala u "ladno" i ni da mrdne,ustvari hoce da izadje iz plavog u gradu,ali kada ga malo stisnem van grada,ona opet u plavom..bio je u servisu,temp.motora je ok,probali su i sa novim termostatom i kojecim i ista stvar,kaze majstor da je u pitanju neki gubitak kontakta u samoj instrument tabli..da li je neko imao ovakav problem,i da li mi mozete preporuciti nekoga da ga resi?inace,motor je 2003-ce..Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5199 Napisano Octobar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6055 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mladene, ovaj deo Foruma služi samo da se predstaviš a rešenje svojih problema potraži u podforumu BJB Maxi Scooter Club u temi o Piaggio X9 modelu. Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...