surferr 20 Napisano Octobar 16, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Draga braćo. Posle 8 duuugih godina pauze zbog reči date suprugi.Tražiala od mene ovim rečima "prodaj motor bar da te se deca sećaju". Teška srca sam rešio da se oprostim sa svojim prvencom Kawasaki Z 500 iz 1981. Došao je momenat da su se zvezde tako složile da sam ponovo kupio motor Shadow 600 i uzdigo se kao Feniks iz pepela Supruga je naravno zadovoljna mojim držanjem reči i ponovo ima volje da se samnom vozi na 2 točka. Moje ime je Vladimir živim i radim u Silbašu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 16, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao nazad ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Octobar 16, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu , svaka cast, bilo i kod mene nesto slicno al ja sam posle u inat kupio 3 motora i sad voze i deca pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano Octobar 16, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici , čovek se ovde oseća lepo. Da i moja deca već voze sin 8 god mini moto ditrt. A ćerka 10 god. vozi (dobro poznati)Tomos Tori kros. Još jednom hvala na dobrodošlici Živeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...