milorad2012 5 Napisano Septembar 4, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan ok izbor se sveo na 110/90 *16 fortuna šara neka endura varijanta 35 evra ili trayal 3.5*16 25 evra čista biciklistička šara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 4, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan moze i jedno i drugo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo daljih radova vracanje instalacije ali nisam je htjeo nazad ispod sjedista zbog lose zastite od prasine , bice u bubregu a baterija ide ispod sjedista . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Biće ovo sjedište uskoro obećavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mišljenja ? Oće valjat ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 7, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlicna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Septembar 9, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle još neke sitnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 9, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bolje, rad obećava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Septembar 10, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Mz najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Octobar 7, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Posle suncanja u planu je bila prva voznja ali se nije dalo pukla mi je kajla na kurbli tako da voznja sledi, ima jos toga da se radi sjediste auspuh i par neki sitnica ali u sustini to je to udahnuo sam mu novi zivot i meni je odličan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 7, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo to izgleda, samo ako si akumulator onako montirao ispod sedišta - neće dugo trajati - on treba da stoji uspravno . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si promenio filter za vazduh jer je sada teže da se dodje do njega ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Octobar 7, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo to izgleda, samo ako si akumulator onako montirao ispod sedišta - neće dugo trajati - on treba da stoji uspravno . Moze se uspraviti ima mjesta jel isti problem i za one sa gelom ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Octobar 7, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si promenio filter za vazduh jer je sada teže da se dodje do njega ! filter je nov postavljen a sta mi mozete reci o lancu on mi je sumljiv mnogo je blizu šasije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 8, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan za lanac kupi one gume i bakelit sto ide nazadnji lancanik! Produzices vek trajanja lanca i lancanika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Octobar 9, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Izvini zasto bombina na strani gde je slavina sa gorivom mozda volis da budu res jaja pecena Dobro je sve nista se nebrini za lanac on ide na gore kad se sabiju amortizeri i ja imam nesto u glavi za 251 ali neznam da li neki siri upravljac da bi imao oblika kao hornet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini zasto bombina na strani gde je slavina sa gorivom mozda volis da budu res jaja pecena Dobro je sve nista se nebrini za lanac on ide na gore kad se sabiju amortizeri i ja imam nesto u glavi za 251 ali neznam da li neki siri upravljac da bi imao oblika kao hornet Na desnoj strani je sve puno pa je njoj ostalo samo tu da ide a dobio sam jos jedan upravljac puni materijal samo ga trebam ispolirat malo siri i nizi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Avgust 11, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima evo da se malo pohvalim dodao sam jos jedan primjerak MZ-a svome jatu pa mi recite sta mislite ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Avgust 11, 2014 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zvao da ga vidim ali sam okasnio, ti si bio brži. Neka ti je srećna kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Avgust 12, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zvao da ga vidim ali sam okasnio, ti si bio brži. Neka ti je srećna kupovina. Hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Octobar 11, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Problem ljudi sletila korpa kvacila sa konusa radilice sad sam to sve rasturio bice slike sutra ali konus mi ne izgleda uopste osteceno u odnosu na sve koje sam ovde pregledo po temama raznim vezane za kvacilo , isto je i sa samom korpom sve izgleda super nema nikakvih riseva i vidnih ostecenja .E sad posto nisam imao adekvatan alat skino sam i komplet cilindar da bi blokiro klip da skinem pinjon i eto belaja klip ima puuuno lufta lupka ko klikeri u kesi , a i sama klipnjaca dole u radilici mi malo šetka levo desno e sad koliko bi ona smjela tu da ima lufta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Octobar 14, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 14, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan "disk kvacila" bi trebao da promenis a konusni deo na radilici obraditi krpenom smirglom . Montaza " na toplo" , vec opisano vise puta . To su osnovni postulati koje se mora ispostovati u montazi kvacila Luft levo-desno , relativno , koliko ti je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Octobar 15, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam probavao bez onog zupcanika sto ide u korpu i jedva da ima ista lufta direkt korpa na konus radilice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pala je prva voznja ove godine bilo je guranja da duša izadje na nos ali ispaltilo se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...