ZAND 31 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Београд Motocikl: CB500 '98. Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem migavce za Hondu CB 500 ('94 i mladje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7411 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 3080 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem migavce za Hondu CB 500 ('94 i mladje) Bez da mnogo pametujem, al mislim da su ti originalni Hondini žmigavci previše skupi, i ne preterano lepi.. Jednostavnije ti je naći sad neke manje i zamenuti sva 4... Aj slikaću ti ja moje da vidiš kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZAND 31 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Београд Motocikl: CB500 '98. Prijavi odgovor kao problematičan Imam vec na motoru neke aftermarket. Nisu losi, ali mozda neko ima polovne originale viska da ustupi uz razumnu nadoknadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7411 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 3080 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...nisu baš najlepši ti originalni, ogromni su i kockasti, baš su vesele 90te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2441 Napisano Octobar 11, 2012 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo http://www.motodelovi.com/index.php?ord=2&cat=92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...