ts-chopper 113 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Eee.... dobrodosao :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan e ne volim ga vise! haha razbio sam nogu 2 dana trajao otok..omakla mi noga sa kurble tako da cu da ga prodajem,ova tema ostaje da se vidi sta je sve radjeno na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 10, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan MZ se pali iz stojeceg polozaja!! samo neki mogu iz sedeceg(moj.. ),a to oni koji su perfektno ustelovani(paljenje)!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan MZ se pali iz stojeceg polozaja!! samo neki mogu iz sedeceg(moj.. ),a to oni koji su perfektno ustelovani(paljenje)!! nije problem na mom paljenje,msm veliki broj kurblanja da bi upalio..sad po ovom minusu 2-3 puta max...nego bile patike od snega cega vec,klizavo i omakla se noga...resio sam da ga prodam i gotovo ,postavio sam oglas u delu "prodajem".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 10, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan srecno sa prodajom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan srecno sa prodajom! hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 10, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I treba da ga prodas, nisi ti za njega, primetio je on to pa hoce da te se resi ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan I treba da ga prodas, nisi ti za njega, primetio je on to pa hoce da te se resi ! izgleda da je tako....ali treba da uspem da ga prodam,ako ne teram dalje..i ovako mi kuca na uzvisenju malom pa mogu i u brzinu da palim....jes bre! eto resenja za kurblu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan malopre sam morao da vozim po kisi....upalio...ja nzm nikad bolje..ne ide mu se izgleda...neka ostanu ovi oglasi posto me mrzi da ih brisem,al mz ne ide nigde! ovako samo sednem i vozim..a da uzmem nesto drugo,pa da opet jurim registracije prenose..da mu klip kosta ko pola mz-a...neka 'fala! sad mi jos lik prica da na mz-u odlazi treca,neka viljuska u menjacu,pa odu i zupcanici..i da sve to kosta 100 i kusur evra....al za japanca toliko kosta samo klip! kao sto rekoh mz ne ide nigde! a ja odoh da brisem oglase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 11, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nije 100e! 50e ceo menjač! i viljuske 20-tak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan nije 100e! 50e ceo menjač! i viljuske 20-tak.. to bre! poslao sam ti poruku u vezi sa rezonantnim auspuhom..mada bih voleo da cujem vise misljenja al pitao sam tebe posto ga imas vec..... znaci za ostale,ko zna i hoce da odg..koliko se menja potrosnja i smanjuju performanse sa rez auspuhom..ako nije nesto mnogo..msm ako je litar-litar i po na 100km,dobro je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...a ja odoh da brisem oglase Oglas ti nemožeš da brišeš, to rade moderatori. Postavljanje oglasa je jako ozbiljna stvar i jedan od najvećih prekršaja je davanje lažnih oglasa ili postavljanje oglasa radi utvrđivanja cene, identifikacija mogućih kupaca i sl. Takvi izgredi se ne tretiraju oštro zato što je to hir moderatora nego što se time na prvom mestu štite članovi a onda i ozbiljnost oglasnog dela BJB-a. Da li si razmišljao o tome kako bi neko stvarno želeo da kupi motor? Koliko je lepo igrati se sa takvim čovekom? Ovde ljudi daju ličnu preporuku za tuđe motore, stavljaju svoj obraz u izlog da bi podigli kredibilitet prodavca iako od toga nemaju materijalnog interesa. Ali žele da pomognu prijatelja koji motor prodaje, znaju da motor valja i time pomažu i kupca jer svojim autoritetom otklanjaju nedoumice kojih uvek ima kada se motor kupuje. O disciplinskim merama ovako nekorektnog postupka prema članovima Foruma odlučivaće drugi, to nije u mojoj nadležnosti. Ono što jeste uradio sam: obrisao sam temu u kojoj se procenjuje materijalna vrednost tuđih motora iako nisu u ponudi. A i da jesu opet bi bio prekršaj jer bilo ko ko nije na strani ponude ili potražnje nema šta da traži u kupoprodajnim odnosima. Odakle pravo i moral bilo kome da procenjuje koliko čiji motor vredi? I taj nekorektan čin je naravno za disciplinsku meru ali pošto niko od pomenutih ali i nepomenutih članova MZ Svet-a nije uložio prigovor onda će sve ostati na ovoj javnoj opomeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ok,jbg...nego kad su poceli da mi nude kompjutere i telefone tada sam rekao da necu da ga prodam uopste...ja sam tel i kompjuter zbog njega i prodao..a brisao sam oglase na drugim sajtovima,ne ovde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 13, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje. zamolio bih te za uslugu ako je izvodljivo...promenio bih ime teme...jedino sto bih promenio je umesto "MZ ETZ 251(monster energy)" da pise "MZ ETZ 251 Streetfighter" jer ga u fajtera i prepravljam....unapred hvala ako moze da se to uradi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno. hvala puno..sutra stize rezonantni auspuh pa cu malo da osvezim slike..motorce polako dobija svoj zamisljeni izgled... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna slika..drug ga uslikao na parkingu ....bice sutra jos slika izbliza.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan fali sediste...cackam oko struje pa skinuto ima tu jos da se radi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto novo..umuvao se i kinez pored Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan probaj da nadjes drugo crevo za prednju kocnicu, tj krace... ovo ce da pukne ako stoji duze u tom polozaju (meni se to desilo)... i skinu tu gumu sa prednjeg blatobrana, ne ide uz ovaj izgled nikako... ako mozes stavi i neki agresivniji blatobran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan pokusacu za blatobran,ako nadjem..a guma se skida sigurno,treba mi samo preko zime posto prska ko ludo...za leto skidam obavezno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih slicica novih http://www.youtube.com/watch?v=K00W-z5lZXU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan motor je trenutno na prodaju,moze zamena za skuter...za vise info PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan emza otisla danas u Belu Crkvu....kad je covek probao motor prvi put sam i cuo njen zvuk a da je ne vozim ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...