НешаMZes150 1 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan На свтллост дана први пут после 20-так година заборава: ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 6, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ti to sredio, mogao bi nešto i da napišeš o motoru i njegovom sredjivanju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
НешаMZes150 1 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имао сам још слика од сређивања али ми отишо хард диск па је то изгубљено. Наиме, у механику се слабо разумем. Али, нема везе. Одлучио сам да возим МЗ или ништа! Тако и би. Купио сам га од комшије у августу 2009, сређивање је трајало до пролећа 2010. Као што рекох, у механику се слабије разумем јер није ми то струка. Дакле купио сам га кад сам завршио 8 разред, сад сам у четвртој години средње и возим га две и по године! Срећа те у околини (Јагодина и Дубока) имам мајсторе за које се говори да су ''специјализовани'' за МЗ. Да ли јесу или нису, не знам, али од њих немам боље. На МЗ не гледам као на обично превозно средство, више дође као нека уметност. Ко зна шта то значи - зна, а има и оних који кажу ''добар мотор сам' не ваља што му светло спојено са резервоар'', мислим, па баш због тога га и имам!! Нађох овде негде на форуму ''мотори се возе, а мз се воли'' - мудро речено! пс: мотор је из 1974 то е то Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti potrosnja prelazi 2,5 l ? s obzirom da kazes : vozis vec koju godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
НешаMZes150 1 Napisano Octobar 7, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не знам да ли прелази потрошња2,5 l , јер ми од сада није радио километар сат. Јесте да га возим две године, али не актвно, пошто још немам положено. Кад-кад га провозам онако ради реда што би се рекло. А интересује ме да ли може негде да се нађе за овај модес ЕС ретровизор леви, и (ж)мигавац? Не знам да ли сам на правом месту поставио питање... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 8, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Fino sređen MZ, što se tiče spojen far,nepokretan,pa i R motori imaju nepokretan far. Jš malo da se ispolira auspuh,ako je moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...