radasin 40 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Aprilia RSV 1000r Husqvarna Norden 901 Expedition Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, imam problem sa prednjim diskom -Vozim Husqvarnu Te 610, 1999 godiste i skoro sam primetio da mi se pojavio luft na prednjem disku. Radi se o Brembo disku, dvodelnom (sliku diska mozete videti kod mene u galeriji) i pojavio mi se luft kod caura koje se nalaze izmedju ova dva dela (na slici izmedju zutog i sivog dela)? Da li ima spasa, da li se te caure menjaju ili moram kupiti nov disk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan moze da se menjaju caure ali bolje kupi drugi disk i vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Octobar 7, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan zar to nije plutajući disk koji ima pomalo lufta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, imam problem sa prednjim diskom -Vozim Husqvarnu Te 610, 1999 godiste i skoro sam primetio da mi se pojavio luft na prednjem disku. Radi se o Brembo disku, dvodelnom (sliku diska mozete videti kod mene u galeriji) i pojavio mi se luft kod caura koje se nalaze izmedju ova dva dela (na slici izmedju zutog i sivog dela)? Da li ima spasa, da li se te caure menjaju ili moram kupiti nov disk? Samo vozi i ne beri brigu, mora malo zveckati to je plivajući disk jer su ti čeljusti fiksne četveroklipne. Moji na SPS-u kad guram motor zvone kao praporci, al' koče da oči ispadaju Imaš vrhunsku prednju kočnicu, probaj druge motore, pa ćeš osjetiti razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Рекао бих да је луфт на том диску још од '99-те... А то што га ниси приметио... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radasin 40 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Aprilia RSV 1000r Husqvarna Norden 901 Expedition Prijavi odgovor kao problematičan Рекао бих да је луфт на том диску још од '99-те... А то што га ниси приметио... mislim da mu ovoliki luft nije bio davnee '99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Lufta sme da ima levo desno, a ne sme napred nazad... toliko od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radasin 40 Napisano Octobar 11, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Aprilia RSV 1000r Husqvarna Norden 901 Expedition Prijavi odgovor kao problematičan Lufta sme da ima levo desno, a ne sme napred nazad... toliko od mene. ima lufta na sve strane. napred nazad ima lufta oko 2 do 3mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Lufta sme da ima levo desno, a ne sme napred nazad... toliko od mene. ima lufta na sve strane. napred nazad ima lufta oko 2 do 3mm. Koliko ima tog lufta kad se ZAGREJE nakon par kocenja?=? Znaci ne na HLADNO vec nakon krace voznje sa par dobrih kocenja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Octobar 12, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Viđao sam "stručnjake" koji su presom stiskali te čaure i tako smanjivali "zveckanje" takvih diskova...što kaže @ rboban takav disk sa toliko lufta je za bacanje...valjda ti je glava važnija? Skup je ovaj naš sport... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 12, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom BMW-u imam brembo Luft postoji u svim pravcima, kad sam primetio ja sam uspaničeno pogledao na drugim motorima isto BMW svi do jednog imaju luft. Nisam bio lenj već sam otišao u salon Radulovića da pogledam ista prića, ne beri brigu to je normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radasin 40 Napisano Octobar 15, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Aprilia RSV 1000r Husqvarna Norden 901 Expedition Prijavi odgovor kao problematičan Lufta sme da ima levo desno, a ne sme napred nazad... toliko od mene. ima lufta na sve strane. napred nazad ima lufta oko 2 do 3mm. Koliko ima tog lufta kad se ZAGREJE nakon par kocenja?=? Znaci ne na HLADNO vec nakon krace voznje sa par dobrih kocenja.... Napokon me je vreme posluzilo, provozao sam se i isforsirao prednju kocnicu i luft napred-nazad je tad bio 1mm. Da li je to mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 15, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan E to je vec dosta manje i PODNOSLJIVO, u pitanju je TRKACKI BREMBO disk, sto ce reci za stazu i na stazi trkackom voznjom LUFT skroz i nestao, posto je namenjen za EXTREMNA naprezanja i zagrevanja pa otud toliki slobodni hod na HLADNO, na novijim modelima da to NE bi zvonilo u GRADSKIM uslovima voznje ( HUSQVARNA SM 610 IE) ima neka SMOLA natopljena na ivici caure.... Da ne zvoni a opet ostane pokretno!! Isti taj disk sam imao i ja na mojoj, a kad sam vozio SM u hrvatskoj primetio sam ISTI na motoru bivseg evropskog prvaka....SM 660 R P.S. voleo bih da vidim taj TVOJ motor uzivo, izgleda mi skroz zanimljivo na slikama, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radasin 40 Napisano Octobar 15, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Aprilia RSV 1000r Husqvarna Norden 901 Expedition Prijavi odgovor kao problematičan E to je vec dosta manje i PODNOSLJIVO, u pitanju je TRKACKI BREMBO disk, sto ce reci za stazu i na stazi trkackom voznjom LUFT skroz i nestao, posto je namenjen za EXTREMNA naprezanja i zagrevanja pa otud toliki slobodni hod na HLADNO, na novijim modelima da to NE bi zvonilo u GRADSKIM uslovima voznje ( HUSQVARNA SM 610 IE) ima neka SMOLA natopljena na ivici caure.... Da ne zvoni a opet ostane pokretno!! Isti taj disk sam imao i ja na mojoj, a kad sam vozio SM u hrvatskoj primetio sam ISTI na motoru bivseg evropskog prvaka....SM 660 R P.S. voleo bih da vidim taj TVOJ motor uzivo, izgleda mi skroz zanimljivo na slikama, pozz hvala na informaciji, sad mogu mirno da vozim.... pa mogli bi se negde naci, ako bi nas vreme posluzilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...