djura 28 Napisano Novembar 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 190KS pri 12.200rpm ili jos bolje, max obrtni momenat od 124Nm pri vrlo niskih 8.200rpm lepa boja: zadnji amortizer: kaćuša? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 19, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Djuro zaboravio si da ide preko 300 (točno 312 km/h)! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 19, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja crno beli al sta da radim kad sam ponavljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 19, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sa stilom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao odlican...Djuro kome da se obratim da mi da Agustu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 19, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 190KS pri 12.200rpm ili jos bolje, max obrtni momenat od 124Nm pri vrlo niskih 8.200rpm Ok kapiram, italijan, exotika ali ZZR1400 1352.00 ccm, 187.74 HP, 147.10 Nm na 9500 RPM. Imao prilike da ga probam jos prosle godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 19, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 19, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ce ovo cudo da kosta.... Jakooo puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 190KS pri 12.200rpm ili jos bolje, max obrtni momenat od 124Nm pri vrlo niskih 8.200rpm Ok kapiram, italijan, exotika ali ZZR1400 1352.00 ccm, 187.74 HP, 147.10 Nm na 9500 RPM. Imao prilike da ga probam jos prosle godine... probao ga i ja pre 3 nedelje, i ako je nas pa bi po starom dobrom srpskom obicaju trebalo da ga hvalim (kao, nalazi nam se u familiji), meni je malo jednolican. Ide kao lud - pravo. Spore krivine su nocna mora. Pretpostavljam na ova MV to ipak radi malo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Novembar 20, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Spore krivine su nocna mora. Pretpostavljam na ova MV to ipak radi malo bolje Chekaj,a shta si ti ochekiwao,da strwinu od 200 i kusur kg obarash po kriwinama,i to josh sporim,kao Stoner Ducatija? Nece to rodjache. . . Mislim,'oce,al' da posle i ti ne daj Boze gipsirash kolena kao ja Inache,za MV nemam ruzne rechi. Elegancija, prefinjenost, stil. Neshto shto definitiwno nije za nashe putewe i neoswetljene traktore,kao i nesawestne wozache. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Novembar 20, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan puj... jaci je za 80cc od mog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da i Italijani napravise nesto i lepo a da po snazi konkurise Japanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan puj... jaci je za 80cc od mog.... c c c, ja da sam na tvom mestu smesta bi je odneo na hilznovanje! Salu na stranu, motor verovatno nece dobiti homologaciju za SBK, ali kog je briga. A samo mogu da slutim kakvu brutalnost odaju tih 124Nm pri 8300rpm... Jedino ova plava varijanta... :-\ izgleda kao da joj jos samo rotacija fali.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ova plava varijanta... :-\ izgleda kao da joj jos samo rotacija fali.... ;D Meni se ona najvise svidja...Lele, omasio sam profesiju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo deluje, mora da je mnogo skup ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Novembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da i Italijani napravise nesto i lepo a da po snazi konkurise Japanu. U klasi do 1000 kubika je do sada rekord drzala MV Agusta. Znaci i lepo je, a dere Japance! http://www.cycleworld.com/article.asp?section_id=4&article_id=163 http://www.motorcyclistonline.com/newsandupdates/122_0608_2007_mv_agusta_f41000r_bonneville/ Ne sumnjam da ce i u ovoj klasi biti No.1 PS. Da ne pominjem MotoGP i Ducati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan probao ga i ja pre 3 nedelje, i ako je nas pa bi po starom dobrom srpskom obicaju trebalo da ga hvalim (kao, nalazi nam se u familiji), meni je malo jednolican. Ide kao lud - pravo. Spore krivine su nocna mora. Pretpostavljam na ova MV to ipak radi malo bolje Ti probao ;D ;D ;D, i sta kazes brzo ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ti probao ;D ;D ;D, i sta kazes brzo ide aha, a sta ti kazes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan U klasi do 1000 kubika je do sada rekord drzala MV Agusta. Znaci i lepo je, a dere Japance! Ups, povlacim rec.U pravu si načisto. A ja procitah negde da ce i sa ZZR-om i novom Busom da se takmici za najbrzi motor 2008...Mada nisam siguran da tu moze nesto da uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 20, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan U klasi do 1000 kubika je do sada rekord drzala MV Agusta. Znaci i lepo je, a dere Japance! Ups, povlacim rec.U pravu si načisto. A ja procitah negde da ce i sa ZZR-om i novom Busom da se takmici za najbrzi motor 2008...Mada nisam siguran da tu moze nesto da uradi. Paaaa... uradio je...jadna Busa je zapela na skromnih 295 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan U klasi do 1000 kubika je do sada rekord drzala MV Agusta. Znaci i lepo je, a dere Japance! Ups, povlacim rec.U pravu si načisto. A ja procitah negde da ce i sa ZZR-om i novom Busom da se takmici za najbrzi motor 2008...Mada nisam siguran da tu moze nesto da uradi. Paaaa... uradio je...jadna Busa je zapela na skromnih 295 ;D Zezas me?Pa kako mogu da testiraju motor a da mu ne skinu blokadu...C, c, c... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan sa stilom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vlade, jel mi se cini ili je u tvom profilu tvoja slika sa ovom lepoticom?Najlepsa F4 koju sam video... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Vlade, jel mi se cini ili je u tvom profilu tvoja slika sa ovom lepoticom?Najlepsa F4 koju sam video... :-X У праву си... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti stoji, nema sta...A kome ne bi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...