velimirjevtic 470 Napisano Octobar 5, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama, naime danas, dan pred moj rodjendan, se kao i svake godine, dobijem neke zmarce u stomaku da nesto nece ici kako treba i to se vaistinu i desilo, moj matori koji je upao u drugi pubertet, kog spaknom i brenerom ne bi mogao da odlepim sa motora, je danas imao polaganje da konacno dobije A katergoriju na sta sam ga jedva naterao zbog njegove sigurnosti, posle godina i godina voznje bez dozvole. Posto je on bio u ubedjenju da nece poloziti ni tipovanje otisao je u auto skolu i na iznenadjenje polozio TUŠEEE!!!! Oko 11 sati me zove i kaze "E isti dan nam je polaganje voznje ja nisam poneo kacigu mozes li sesti na motor (posto je on otisao kolima) i doneti mi je. " E sad nek' je njemu sa srecom, ja gledam njegovu nolanku koja ima cirka 20 godina i koja unutra maltene nema uopste sundjere, vizir kao da si ga smirglao vidljivost kroz isti 20% , i pouzdano znam da kad se stavi na glavu zbog nedostatka izolacije i stitnika unutra spada napred i pokriva vidno polje, ja lepo uzmem moju V-Can kacigu i reko aj da covek ne napravi sranje pogotovu sto je polagao na "SKUTERU" doticne autos kole, odnesem mu moju kacigu i polaganje je trebalo da pocne, reko ja cu tu biti odgledati to, sacekati, pokupiti svoju kacigu i vratiti se kuci, pocelo polaganje neki lik na pravcu uspe da pocupa nekom silom sajlu gasa tog skutera na kome su polagali, ja se nadjem tu dobri samaricanin da ponudim svoju Apriliu RS da ljudi ne cekaju, medjutim odbiju i ceka se novi skuter, kazu da moze doci odmah a moze i za 2 sata. I tako mene moj matori uz svo insistiranje ubedi da idem kuci da ga ne cekam, ja 'ajde nekako uz sav taj osecaj krenem polako i kako prodju policijska kola pored mene ja samo se molim da me ne zaustave, cak i stanem na pesacki propustim 2 pandura, oni prodju, nista. Ja u sebi vec reko, ako me ovi nisu zaustavili nece niko, nastavljam ja polako kad nekih 200m od stana izlazi neki "mladji" saobracajac, onako kakvi ti mladju mogu da budu, malo bahati covek uspe u sekundi da me iznervira kako je podigao onaj stop znak meni pred motor van pesackog zena sa dvoje dece i kolicima, ukocim, ona onako nafrakana ne jebe 2 posto i nastavlja dijagonalno da prelazi ulicu. Stanem ja sa gospodinom pozornikom on mene pocne tu da ljusti za kacigu, ja mu objasnim sve, ( za kolege: znam kriv sam nisam imao kacigu, ja mislim da mi je to bio mozda 3. put u zivotu da sam seo bez iste na motor) pocne tu on nesto se kurci, dok on meni objasnjava kako na svakoj kacigi pise deklaracija kako se upotrebaljava, ja mu objasnjavam da sam pismen i da umem da citam, prolazi nas 2 lika na skuteru od kojih ni jedan nema kacigu. Meni tu vec para na usi i prsnem, i postavim mu pitanje sta je sa zenom koja je presla dijagonalno ulicu van pesackog sa sve decom, i sa klincima na skuteru, i on meni "ZNAS (iako ja non stop koristim persiranje) NEMOJ TI mene da ucis kako da radim svoj posao" ja tu da skratim pricu ljubazno kol'ko god posle toga ti moglo da se podvede pod ljubazno ali naravno uz persiranje "zamolim" za svoju kaznu na koju mi on kaze "IMAS nekih primedbi" ja rek'o na kaznu ne ali na neke druge stvari da, on me onako blentavo gleda ne progovara nista ja uzmem svoju kaznu i najbahatije moguce napravim polukruzno i odem. Samo sto sam se parkirao zove me opet cale i kaze "jel' sta bi ono sa milicijom" covek je 'ladno prosao kolima pored mene dok su me zaustavili, da stvar bude paradoksalnija nekada je radio u MUPU ali ne kao policajac, tako da verujem da je mogao da mi ostavi 5000 u dzepu samo da je stao xD jbg. Ja reko nista cale rekli mi da nosim kacigu sledeci put, proverili mi dokumenta i eto, jednostavno mi je bilo glupo da mu nabijem neki osecaj krivice pogotovu sto je sto se tice njega i polaganja sve proslo kako treba i drago mi je zbog toga Isti dan, tj danas sam otisao platio jebenu kaznu koja mi je usrala isti, i lupila me po dzepu, za 5000 iliti gomilu alkohola koju sam planirao sutra povodom rodjusa da podelim sa drustvom. Zapravo znam da sam 100% kriv jer nisam imao kacigu, i da je moja prica saobracajcu zvucala kao doktorima izgovor za opravdanje od strane tinejdzera, tako da jbg, ono sto je mene mozda i vise "povredilo" od tih 5000 po dzepu je cinjenica bahatosti sto pesaka (u ovom slucaju te zene sa sve decom), sto nekih mladih saobracajaca koji imaju neku veoma veliku sliku o svojoj funkciji, sto nas motocikliste svi zigosu kao bahate, bezobrazne i nestrpljive sto se tice saobracaja iako blizu 90% saobracajnih nesreca u kojima ucestvuju motociklisti je izazvano od strane vozaca automobila. Kad se sve oduzme i sabere ne znam ni sto sam pokrenuo ovu temu, al' veujem da ce mi biti lakse sto sam ovo podelio sa Vama. Uzdravlje, svako dobro! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 5, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista,srecan nam rodjendan sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce ti drustvo doneti neko pice za rodjendan inace si naje*ao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 5, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce ti drustvo doneti neko pice za rodjendan inace si naje*ao ! Rasirila se vest, vec pocelo solidarisanje, pasce bar 2 gajbe piva od drustva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 5, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa kako ti je palo na pamet da daš 5000rsd. sve odma` ? trebalo je da uplatiš max 1000rsd. a onda kako kad stigneš, ičuvaš lepo uplatnice...cccc..aj` srećan rođendan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 5, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako ti je palo na pamet da daš 5000rsd. sve odma` ? trebalo je da uplatiš max 1000rsd. a onda kako kad stigneš, ičuvaš lepo uplatnice...cccc..aj` srećan rođendan! Nisam bio upoznat sa procedurom tj. nikad ranije nisam dobio nikakvu kaznu, tako da sam to pozurio, a verovatno bih platio i da jesam ne volim da "vucem repove" drzavu volim sto pre da skinem sa k!@$%,a eto zadesilo se da sam bio pri parama, al' dajem onoj salterusi pare i kaze mi ortak "gledam te kako dajes onu kintu, samo ti fali ona suzica k'o u crtacu" reko vaistinu xD A izgleda je danas bio dan kad su klepali kazne svima redom, kasnije otisao na pivo malo da se smirim i sedi preko puta mene lik koga su isti ti panduri zaustavili dok je vozio bajs i morao da duva, lik popio jedno pivo i geknuli mu kaznu zbog toga i sto nije imao slem, o.O i rekli mu da ne sme da vozi nego da gura biciklu pored sebe, za sta ja prvi put cujem s obzirom da sam veliki ljubitelj i vozac bicikli. Jbg ako bude ove "setnje duginih boja" da je tako nazovem iako je zabranjena, mora od necega da se refundira steta -.- bas se secam prosle godine uoci iste su se raspisali sto se tice kazni i to nenormalno. Hvala na cestitkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Mene zaustaviše 20 metara od kuće sa full opremom na Tomosu BT bez tablice... Dam im dozvolu, saobraćajnu dozvolu mog motora da vide da sam inače regularan, boli njih uvo... Rekao sam im koja je priča, hteo sam samo da probam %"#!& Tomosa, drugar je sređivao karburator, ma džabe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan E da interesuje me, jel' dobijam ja neke kaznene poene zbog te kazne iako je platim itd. mislim kakava je procedura sto se toga tice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zaustaviše 20 metara od kuće sa full opremom na Tomosu BT bez tablice... Dam im dozvolu, saobraćajnu dozvolu mog motora da vide da sam inače regularan, boli njih uvo... Rekao sam im koja je priča, hteo sam samo da probam %"#!& Tomosa, drugar je sređivao karburator, ma džabe... Ako cemo realno on moze uvek da ti nadje nesto da ti napise neku kaznu, samo jbg imas onih, koji ce da te upozore ako nemas ranije prekrsaje itd, a imas i one komplekse koji samo cekaju nekoga da se izdrkaju, na zalost ovih drugih je vise -.- Kol'ko si morao da platis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 6, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još ništa platio, čekam poziv pa kod sudije za prekršaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Octobar 7, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna zašto je to dobro, glavu gore! Srećan rodjendan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan 5000din, mnogo je.Misi trebao da placas, lepo si ti trebao da se ne odazivas na pozive 2 godine i dolazi do apsolutne zastarelosti prekrsaja.. Ako te traze na adresi ti prvi put preuzmi poziv a nakon toga izbegavaj sve naredne pozive. Ako policija dolazi da te traze to uglavnom rade pre podne pa ako radis nece te ni naci. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...