Mr. Hide 1 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: R1100gs Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupujem Africu Twin. Zbog finansijskih mogucnosti, pre svega me interesuje RD04, ali mogu ponude i za RD03 i naravno ako ima neko neku povoljnu RD07... . Ponude na pp a mogu i ovde. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu '90 godiste. Registrovana do 08/06 sledece godine. Povisen vizir, koferi Krauzer, centralni stender, uticnica 12v, sediste za suvozaca plavo, izdignuto, crash bar u crnoj boji Crveno, plavo bela. Ako si zainteresovan moj broj je 060 47 11 744, posle podne. Jelena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Da uzimam Afriku bez razmisljanja bi bila ova, jer odnos cena/kvalitet je neverovatna. Hvalim motor coveka koga ne poznajem, jer preko zajednickih drugara znam koliko je ulozeno u isti, i kako je odrzavano, sve pohvale vlasniku! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85422-honad-africa-twin-rd03/page__pid__1376389#entry1376389 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 3, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 063697094,,1500e,,registrovaana ispravna,rd 03... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 4, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan RD07A Prodaje clan Mazak, realna kilometraza, super stanje, povoljno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. Hide 1 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: R1100gs Prijavi odgovor kao problematičan RD07A Prodaje clan Mazak, realna kilometraza, super stanje, povoljno! Odlicna, ali za moj budzet skupa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1335 Napisano Octobar 4, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Da uzimam Afriku bez razmisljanja bi bila ova, jer odnos cena/kvalitet je neverovatna. Hvalim motor coveka koga ne poznajem, jer preko zajednickih drugara znam koliko je ulozeno u isti, i kako je odrzavano, sve pohvale vlasniku! http://forum.bjbiker...89#entry1376389 Nema veze što ne poznaješ čoveka, ja ga znam lično i sve je tačno što si napisao. Jednom videla prašinu i NIKAD VIŠE. Motor je kupljen da se vozi ali se i održavao iznad proseka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. Hide 1 Napisano Octobar 11, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: R1100gs Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena RDO4, hvala na ponudama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...