mile fazer 4464 Napisano Octobar 20, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan vecina je spremna da ide do kraja da zastiti svoju porodicu, ali da li spreman da ides do kraja zbog novca, zbog imidza, zbog kluba, da li si spreman da ides do kraja da bi odbranio eki moto skup da li bi isao do kraja samo iz zabave? naravno da nisi, a mnogi od njih jesu. I do sad sam vidjao to junastvo, svi jaki dok se nezakuva, pa posle bezite oge da vas ne userem. Ne kazem da nema normalnih momaka koji bi mogli da se ponesu ali ih je premalo cak i da 20 njihovih odabranih dodje sa idejom da nesto razjebu. Uspevali su to da urade svuda po svetu pa nismo ni mi drugaciji. Samo verujem da do toga neci jer im od nasih moto klubova ne preti nikakva opasnost niti konkurencija. mi imamo MimiaVincu pa im nije baš do zajebancije, a i ja sam tu blizu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 20, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ti si iz Šapca pa nam pojasni šta se to dešava sa Bandidosima (ako imaš neku informaciju?), jel su to sa air-max patika i crnih audia krimosi prešli na čopere ili je neko sa strane počeo da vrbuju klince po gradu? Jesam iz Sapca ali cu misljenje i komentarisanje zadrzati za sebe. Neke od clanova poznajem jako dugo i stvarno ne zelim da se mesam u njihov izbor. Znam samo da grad i ljudi u njemu nisu imali nikakav problem tokom posete ostalim ceptera iz sveta, za ta tri-cetri dana koliko ja znam nije bio ni jedan incident Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Octobar 20, 2012 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao zivaca da citam sve, iako ovo ne shvatam kao neozbiljno. (Dakle pozivam se samo na naslov teme i objavljeni tekst stampe iz "susjedstva", a ni na ciji post.) Ali' 'ajde da se preslisamo, to sto ne prebijamo ili ne ubijamo po ulicama nije zato sto smo na ikoji nacin hendikepirani - to je zato sto smo tako vaspitavani, dakle da rad i saradnja daju neki kvalitet i sopstvenom zivotu i svetu. I drugaciji ne bismo bili sve i da nema policije i zakonodavstva (ili pravosudja, ili kako li se to sranje vec zove - s tom razlikom sto ne bi' bili krsteni "fizickim licem", ili ne znam kojim drugim posprdnim izrazom pravnog sistema). Prema tome svi teroristicki koncepti imaju utemeljenje bas u tom "pravnom" sistemu i policijskom protektoratu. Da li ja ovde ikog prepadam pitanjem : "Zasto nikada niko nije postavio pitanje ko je postavljao lokatore za NATO projektile"? Da li ikog zbunjujem konstatacijom da je to u ovoj (ili nekoj drugoj) zemlji mogla da radi samo jedna "firma", a da se to pitanje nikada ne postavi! I dalje cemo slusati na televiziji kakve i kolike kazne nam slede zbog toga sto cemo sledeceg dana ugledati sunce ili oblak na nebu, ali ... Ali ce ista firma napraviti hiperprodukciju terora i javasluka, makar morali i besnu pascad da fabrikuju i pustaju po gradovima. Ajde nesto prakticno: Ako se to desi, svaka nevolja tog tipa moze da se razbuca samo od iznutra - dakle neko neizostavno mora da im se priblizi, pa onda u potpunu razbijacinu, al' bas potpunu (kao sto se antibiotik guta do poslednje tablete u pakovanju.). Drugacije ne moze, time se ne treba zaludjivati! I uputstvo: zvanicnike ni ne pitajte nista - bas isto onako kao sto naciju niko nije pitao nista kada je postavljao lokatore za NATO bombe. Ne treba ih o tome ni obavestavati, jer svesce se na krivicu na suprotnu adresu (I ovo vam je svakako poznato, samo podsecam!). Nego radimo ljudi, radimo i dalje, i shvatimo i ovo, i slicne stvari (ako se dese), kao bilo koji svoj posao, a koji se ne tice ni drzave ni policije. Izbegnimo taj pravni sklop koji ih i proizvodi i podrzava na isti perfidan nacin na koji nas prozvase nekakvim "licima" (kao da nismo imali "onu stvar" pa da "zgresimo" kreativno i kvalitetno). P.S. Dobro im zvucalo "Druze pope", pa posle "Dtuze lice", pa sad "gospodine lice", pa ... Bas im se osladilo! Sta sad. ili dokle? P.P.S. Mislite ozbiljno o ovome (i sasvim ozbiljno reklamiram ZIVOT) : Odavno je otvoren lov na heteroseksualnog belca koji pokusava da zivi od svog rada! Al' bas (ja mislim da od toga nije ostalo nepokriveno nista) svako devijantno izdanje ljudskog oblika ima upravo "Zakon" za sobom da ga podrzi u satiranju ZIVOTA. I policiju u sprovodjenju (Uz napomenu da mislim da to oni nevoljno rade, mislim da su problem pandurski sefovi i da, ako ih iko mrzi vise od nas civila, onda su to bas oni sasvim obicni policajci - ovo sam licno proverio i kod saobracajne i kod specijalne policije.). Sta dalje? 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Octobar 20, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja razumem u te stvari niko nije lud da pravi probleme čim se pojavi na nepoznatoj teritoriji, problemi dodju kasnije a onda je obično kasno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 21, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ...Prema tome svi teroristicki koncepti imaju utemeljenje bas u tom "pravnom" sistemu i policijskom protektoratu... ...Ali ce ista firma napraviti hiperprodukciju terora i javasluka, makar morali i besnu pascad da fabrikuju i pustaju po gradovima... ... Izbegnimo taj pravni sklop koji ih i proizvodi i podrzava na isti perfidan nacin na koji nas prozvase nekakvim "licima" (kao da nismo imali "onu stvar" pa da "zgresimo" kreativno i kvalitetno)... odličan osvrt! , ceo post zaslužuje puno pluseva i da se pročita više puta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan na sastanku MAS-a u decmbru, spomenuta je neka MC grupacija koja je dolazila u Srbiju u posetu nekom svom ogranku. Pre ulaska u Srbiju, zaustavljeni su na granici, pozvat je MAS i pitali su njih smeju li da ih puste da udju u drzavu, naravno, MAS je dao odobrenje. E sad, to je izneto na sastanku kako sam ja upucen, mozda i nije istina, ali ako jeste, onda nas MAS stvarno uvazava postovanje... I mozda je to jedno od resenja sirenja tih nazovi "losih" grupacija, koje (kako neko rece gore) motore koriste samo kao stil prezentovanja kriminalne grupacije... E da da napomenem, ja nisam bio na sastanku MAS-a, ali sam tako cuo od nekoga ko jeste ja sam bio na zurku i otkinuo sam se ko dupe dobar bend... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Januar 17, 2013 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pozvat je MAS Ko je zvao MAS? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 17, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan na sastanku MAS-a u decmbru, spomenuta je neka MC grupacija koja je dolazila u Srbiju u posetu nekom svom ogranku. Pre ulaska u Srbiju, zaustavljeni su na granici, pozvat je MAS i pitali su njih smeju li da ih puste da udju u drzavu, naravno, MAS je dao odobrenje. E sad, to je izneto na sastanku kako sam ja upucen, mozda i nije istina, ali ako jeste, onda nas MAS stvarno uvazava postovanje... I mozda je to jedno od resenja sirenja tih nazovi "losih" grupacija, koje (kako neko rece gore) motore koriste samo kao stil prezentovanja kriminalne grupacije... E da da napomenem, ja nisam bio na sastanku MAS-a, ali sam tako cuo od nekoga ko jeste ja sam bio na zurku i otkinuo sam se ko dupe dobar bend... Ako bi u ovu pricu poverovao moj klinac od 4 godine neka me odmah udari voz Aj procitaj jos jednom ovo boldovano sto si napisao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Januar 17, 2013 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pozvat je MAS Ko je zvao MAS? A zaboravih da pitam i ko ih je zaustavio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Januar 17, 2013 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako ,redovan sam u Puli na moto skupu, (twin horn),mile puno pozdrava,i svasta sam cuo na temu da je bilo pokusaja helsa u nekim godinama da se nametnu kao obezbjedjenje,da se prodaje njihovo pivo,bla,bla... nisam vidjeo ni jednog helsa tamo,ali ima neka druga poenta. ja sam rođen u puli i odrastao tamo i svi mislite da je pula miran i tih gradić,da su istrani najmirniji ljudi na ovim nasim prostorima! i jesu,i primit ce vas kao svoga,samo ako ste iole normalani,bez obzira kojem se bogu molite! ali isto znam da ako pokušate da nešto na silu da nametnete puležanima da će biti pičvajza!! a mislim da je tako i u srbiji i bilo gdje na balkanu... bez daljnjeg da bi se bilo kakav pokušaj nametanja trebalo sasjeći u korijenu,a za kriminal da ne govorim. u svoj toj priči me samo brine loš imidž o motoristima,jel za naseg prosječnog građanina mi smo nešto loše,uglavnom...,nažalost! posebno sa bojama na leđima! možda griješim,al to ja mislim!!!! mile ne daj se!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog od tih sto su pusteni da udju. Mnogo opasan tip, opasniji i od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan mali_zmaju sa velikim srcem svaka ti je na mjestu a ko ne vjeruje neka dođe a onaj ko želi gužvu gužve nema jer odmah je na redu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan corba se vec kuva pitnje je samo kad ce da provri a vi sa bojama gledajte stacete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je sto ste izismevali moj post... ali ne kapiram samo zasto ga ne citate... uocite ironiju sledeci put... Taj koji ti je rekao sta se pricalo na sastanku nije trebao to da ti prica . Zasto ? pa nije ti rekao do kraja i zato ti ne mozes da odgovoris na pitanja zbog kojih te prozivaju .. Nije tvoja greska sto si rekao sta je bilo ali je greska to to nije konacno i na tome se radi ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 17, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ti stvarno znas nesto o tome mozes i da nam kazes,ako nije neka tajna! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ti stvarno znas nesto o tome mozes i da nam kazes,ako nije neka tajna! da mogu vec bi vam rekao ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Januar 18, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-info.rs/ubijen-srbin-voda-motobande-andeli-pakla-clanak-607955 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan MAS je neka tajna organizacija??? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Januar 18, 2013 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aman drugari prestanite da omalovažavate MAS kao jedino udruženje moto klubova Srbije. To sigurno nećemo tolerisati ovde na našem forumu, naročito otkad BJB ima izuzetno dobru saradnju sa rukovodstvom i članovima MAS-a. Pročistiću malo temu od postova kojima nije mesto ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Na zadnjem sastanku MAS je bilo po mojim informacijama gotovo naucnofantasticnih prica od strane glavnih ljudi , koji da li zbog svoje reputacije ili iz nekog razloga njima znanom prikazuju sebe kao neku sponu izmedju njih i gore navedenih klubova i samim tim kao i davanjem netacnih i neproverenih informacija prave totalno bezpotrebnu tenziju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Poenta cele price je da inostrani kriminalni "moto" klubovi zele svoj kriminal da rasire gde god je moguce i da zaposednu sto vecu teritoriju,e sad svi ti inostrani kriminalni moto klubovi i njihove vodje nemaju pojma niti mogu da shvate da su u Srbiji moto klubovi pravljeni samo radi voznje,lepog provoda i druzenja i zato se desavalo da su nekim nasim bajkerima skidali boje ili im rekli da su nepozeljni samo zato sto je to njihova (kriminalna) teritorija.E sad ne vidim razlog sto neki pljuju MAS a svakako nisu u nijednom klubu jer onda ova tema ne treba ni da ih interesuje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...