Kiro 153 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam omasio podforum moderatore oprosti i prebaci poruku tamo gde treba da bude!Dakle, interesuje me da li i kako ugao izmedju cilindara kod V-twina utice na performanse motora, snagu i obrtni moment? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Novembar 19, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ima raznih, zavisi od proizvodjaca. http://en.wikipedia.org/wiki/V-twin ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 19, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da postoje motori sa razlicitim uglovima, mene interesuje kako taj ugao utice na performanse.Npr koja je razlika izmedju motora kom je ugao 60° i onog sa 90°? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 19, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima komplet text o tome u Motopulsu, ako nema na njihovom sajtu, ti javi pa cu ti skenirati, cim malo uhvatim vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 19, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Akobudes skenirao, ubaci ga ovde, to bi bilo interesantno svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 19, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nema na sajtu, kad budes dokon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...