Dzony93 368 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Epa cistim malo garazu pa ne zelim da mi stoje visak stvari u njuj i onako ce zima i zelim lepo motorce i kola da smestim u nju. PRodajem kacigu airoh sa slike 15 e platno se vadi za pranje i mogu da se skinu sundjeri sa strane sto stite obraze, mislim da je xl ili xxl ( jbg ja sam glavonja....) i naravno kofer oko 20-30 l ne znam tacno koristio sam ga na gileri runner pa sam ga skinuo kada sam je prodao cena je 20 e . Mogu oba za 30 e . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, imaš pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...