vladabajker 77 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan user manual kaze: API SH ili SF 10w-40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 13, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan preporuka za motul 5000, kako rpede mashina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan ti sipas taj motul 5000?jel to mineralno il polusintetika:zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 15, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ne, al sam chuo kako radi mashina sa tim uljem, a tek menjach shto je mekan. ja prelazim na motul na sledechoj zameni. 5000 ili 5100. mislim da je sintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan jeste sintetika al polu....http://www.e-mass.rs/proizvodi.php?idA=10172&LID=6lw5vf3sumo64vm jel zna neko od cega jos pase vizir al vislji na moj motor il mora da se pravi...samo da mi je malo vislji nebi me tukao vetar tako...kad se sagnem skroz udara me u kacugu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 15, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ivan viziri pravi... oko 40E kakav ochesh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam se sa njim 40e extra vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde mu je tj kako izgleda to vakum crevo za ispustanje goriva iz karburatora.... i sa koje je strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 5, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan vakuum crevo je za karbove ne za vishak gorivo... to crevo koje trazhish je.verovatno odushak iz airboxa i nalazi se kod desnog fuzastera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...