bikerboyz 56 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako video sam da ima tema o ovom motoru al su sve ostarele i niko ne pise u njima pa reko da resim i ja da uputim koje pitanje...hehhe...ja sam nov na forumu i veliki pozdrav ...interesuje me kakav je motor? jel vredan kupovine? potrosnja(naravno kako zavrnes gas) al cisto u proseku...nisam imao neki veliki motor al sam vozio sve do 90cc sad imam skuter od 125cc a ovaj mi je u lepoj ponudi pa se oklevam dali da ga uzmem ili je jako velik za pocetnika?ima ga moj prijatelj prezadovoljan je al kad sam ga prvi put ugledao izgledao mi je prevelik...veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 29, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim 600F, mogu ti rechi da sam vishe nego zadovoljan, snage koliko ochesh, skoro uvek suvozach i oko 6L u gradu potroshnja. namontirao sam 3 kofera i sa suvozachem na otvorenom je oko 5L. motor je velik, dobra zashtita od vetra za vozacha, losha za suvozacha. preko 150 suvozachu je najvishe na udaru glava i bukvalno nabija kacigu u chelo. preporuka za duzhi vizir.. poprilichno je udoban, al kao i na svakom motoru na vechim km dupe trne. ima aktivnih tema od gsxf, procheshljaj malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve crne snage,motor je mrcina... Za tu kubikazu ide ko go q, i izuzetno je neudoban (bar meni bio,oko 175 visok)...Jedino sto bi mu dao + je sto su dobri agregati i lako se vozi tj upravljiv je . Mada tebi kao pocetniku ce verovatno to izgledati kao brzina svetlosti. A i ne treba ti jace,ok je za pocetak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 29, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nije trkalica, ima 250kg, ne mozhe da se meri sa 180-190kg motorima u klasi, al da ima snage ima. i jedan je od najslabijih u klasi, ima 86ks. imam 173 i veoma mi je udoban.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan ja sam visok 187 imam 90kg...meni ce biti taman a i sto kazes meni jaci ni netreba za pocetak...bitno mi je samo kakve su masine a cuo sam da su uljare i da su dobre sto mi je najbitnije manje ulaganja...dobijam ga za 1450 eura sa hrpom opreme u extra stanju covek se seli u kanadu pa mora da ga proda..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan GSX F je Prevaziđeni model koji neće privući poglede ženske populacije. Izuzetno zahvalan za održavanje Udoban na dužim putovanjima zahvalan sa potrošnjom jedan od manjih potrošača. Kažu težak u postprodaji al nije tačno samo je Jevtin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 29, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ko vozi motor da bi bio primechen od strane bilo koga tog mi je jako zhao.. vozim zbog neke svoje lichne slobode i ono najbitnije, ovaj motor je meni prelep. za sve ostale me kao shto kazhu boli i ne planiram k doktoru elem, bolje od ovog ti neche trebati. budi uveren da ima sasvim dovoljno snage za normalnu vozhnju. i jako je dobro izbalansiran sobzirom na velichinu i tezhinu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na odgovorima najverovatnije cu ga uzeti samo jos da se dogovorimo oko cene...pa polako dok se ne uvezbam...zazmisljao sam o nekom gs500 dok se ne izvezbam al onda ga treba prodavati pa zajebancije i bacanje para na prevode i ostalo ovako kupis neki koji ti se svidja pa polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 30, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nemash shta vishe da se dogovarash, 1450E za 98god sa puno opreme? pa najjeftiniji je 1700 bez opreme... uzimaj i ne prdi da mu josh obarash cenu bilo bi bezobrazno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sto se tice cene skroz samo nemam toliko malo sam kratak ...:neznam::neznam:al videcu da odem ...hvala vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan e drugari jel postoje neki slajderi za ovaj motor ako mi slicajno padne u mestu....:zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Octobar 7, 2012 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pitaj FJCharlie-a , on je stavljao na svoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja javi se na 0641433382 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga do skoro imao...to za udobnost mozda vazi za sediste ali polozaj tela je totalno neprirodan i neudoban, malo je vislji nego R taman toliko da je telo u bas nekom cudnom polozaju, sav teret ide na ruke, odusevljavao sam se uzbrdicama da malo odmorim ruke ... ide lepo, sasvim dovoljno za pocetak sa jacim motorima. Lepo je upravljiv ali u samoj voznji, kod guranja, okretanja na malom prostoru, parkiranja je katastrofa jer je tezak kao zemlja crna i mora da se pazi, nekoliko puta sam ga jedva jedva zadrzao da ne padne a nisam bas mali imam 105kg i 190cm... cena zvuci ok ali dodatna oprema ti ne znaci ako mu je masina u losem stanju, gume i kocnice isto, lanac i lancanici... te stvari su ti mnogo bitnije od dodatne opreme, a i mnogo skuplje...kocnice ne znam koliko su, gume obe izadju oko 250e (u "nove" gume ne racunam "nove" gume a stare 6-7 godina za 60e), lanac i lancanici verovatno oko 200... znaci ne mora da znaci ako je motor u startu jeftiniji da je i u konacnoj racunici jeftiniji...pa dobro pogledaj sve i odluci...srecna kupovina... Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan drugari uzeo sam ga i naravno vodio majstora a i on ima isti...kaze da je motor u extra stanju ima 40000km....jedan moj prijatelj zna sve bajkere u apatinu koji idu po skupovima i raspitao se o decku i motoru...rekli su da ga nije cepao il bilo sta...stavio bi slike al me zeza kako da ih postavim,treba prvo da ih uploudujem pa onda al nesto me zeza stalno mi ovo izbacuje(This IP address has been banned for violating our Terms of Use) ...lanac stavljen d.i.d guma nova prednja zadnja je malo kockasta al mogu do proleca da se provucem...nov akumulator suvi sa gelom....pojas...cerada..skoro novi kisni kombinezon....sator za dve osobe kozne rukavice bez prstiju...grejace kolena i prelepu flip up kacigu ....sve u svemu extra sam prosao jer je sredio da ide za kanadu 20-og sa zenom i cerkicom pa mu se zurilo...kazite mi koja je oznaka zadnje gume posto mi nije motor tu trenutno u drugoj mi je garazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna kupovina...daj slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan 150/70-17 je oznaka zadnje gume,mada verovatno mogu i da se uglave 140/80 i 160/60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 13, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja teram 160/60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na kupovini...da te dugo i lepo sluzi... i resi to sa slikama da ga vidimo... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan uspeo sam da ga stavim kao avatar ..a preko cega vi uploudejete slike da i ja probam...:zdravo: evo sta kaze specifikacija za gume Tire:120 / 70 R17 ZR Tire pressure: 2.5 bar, with pillion: 2.5 bar withpilion Tire:150 / 70 R17 ZR Tire pressure: 2.9 bar, with pillion: 2.9 bar jel zna neko gde moze da se nabavi onaj vislji volan za 600f..:neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 14, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan videh ovaj motor u oglasima, al po vechoj ceni. setih se ovih linija sa strane... neka te dugo i sretno sluzhi! puno dobrih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze .....pa trazio je 1900 pa 1700 i na kraju je morao za 1450 jura...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Octobar 15, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan sretno! super si prosao... nisu ti dobri podatci za pritiske u gumama - napred duvaj 2,3 a nazad 2,6... proveri jos jednomi , ali mislim dasam ti dobro napisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan kazite mi koje ulje ide u njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan user manual kaze: API SH ili SF 10w-40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...