vlilis 72 Napisano Septembar 27, 2013 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Malac je kratko radio kod mene. Zvali smo ga Pop i sve je bilo OK. Fotka je stvarno hit i možda bi trebalo da krene u tom pravcu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 23, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Foto-model ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1620 Napisano Octobar 25, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ma to nije stalni posao. Pitala me jedna bakuta da je odradis, onako, domacinski (dobro placa)...pa ako si raspolozen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Octobar 26, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ma to nije stalni posao. Pitala me jedna bakuta da je odradis, onako, domacinski (dobro placa)...pa ako si raspolozen... Zavisi koliko bakuta nije dugo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Decembar 14, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni interesantna prica o sredjivanju kad ides na razgovor kod poslodavca (boga,sa malim b). Ja se vise plasim onih nalickanih sto sijaju k'o s' reklame. Da sam poslodavac ne bi imao nikakav problem da zaposlim nekoga i sa "rukavima". Budi kolega onakav kakav jesi. Neka i dusu uzmu jos i onda si niko i nista. Tuga za posao,tuga. Kod kakvog se sljama nisam sve naradio dok nisam poceo posao u struci pa to je za horor film. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...