Dllba-GsxR 1 Napisano Septembar 27, 2012 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz svim bajkerima...zanimaju me vasa iskustva sa ovim motorima? Sto se cesto kvari,dal se kvari...kakvi su im menjaci...vredi li kupovati tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Meni jako dragi motori,fzrovi su dosta matori pa skoro i da nema dobar,tandzara moze da se nadje,agregati gotovo isti,od mana potrosnja ulja,i samo 5 brzina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na potrosnju ulja naviknes jer znas da je takav motor a ne kvar a sesta ti ne treba,veruj mi.Vise mi je smetao na Tandzari zadnji amortizer koji je mozda i zbog kilometara bio oslabljen ali sam ja to na mojoj resio zamenom.Vozim Thunderace od 2008.,pre nje sam imao CBR600RR 06.,glupo ih je porediti ali sam veoma zadovoljan sa Yamahom.Ako te bas nesto konkretno interesuje slobodno pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dllba-GsxR 1 Napisano Octobar 5, 2012 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Gsxr-a 94god i imao sam ponude da dam moj motor za Fzr ili za Thunderace....pa zato sam i pitao...! Thunderace je 2000god,i stranac je...al ipak Suzuki je Suzuki... jel da? ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 5, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lepse kad sa GSXRa sedem na Thunderace nego obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dllba-GsxR 1 Napisano Octobar 5, 2012 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lepse kad sa GSXRa sedem na Thunderace nego obrnuto. Pa dobro...jeste lepsa Thuderace od gsxr-a...novija je al...ipak je to rec o ukusuma-i o tome ne treba raspravljati ! Bilo me strah da zamenim tek tako motor...znam sta imam....da ne uzmem nesto o cemu nemam pojma,nisam imao kontakt s tim motorom i...! Ne znam ni kako ide,kako ubrzava posto mi taj motor nije ni R,a nije ni F...nemam pojma kako,sta?! Kakav je menjac na T.race i fzr1000-da li je los kao na fzr600? I da li su zaista toliko losi,ili crkavaju zbog ne odrzavanja,jakog cimanja prilikom promene brzine...zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 5, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom samo menjam ulje,filter,gume i nista vise.Pogledaj temu o BJB Track day na Navaku 30.09.,rame o rame sam se vozao sa novijim i najnovijim R-ovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...