Vanya His Girl 37 Napisano Septembar 28, 2012 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1. NeshaXX 2. Thelord 3. NOTORIOUS 4. redAlert 5. Arakis 6. Loshmi Capo 7. Koprian 8. Ruža+ ekipa MK CRUISERS 9. Icatenej 10. Vanya His Girl 11.Scaffold Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan au drugari... dobro videh ovo... a taman sam hteo da pitam kada ce da bude DDK... steta sto ranije nije najavljeno ili makar poslat grupni meil ili pp posto u gomili raznih tema ovakva zna da promakne (kad nema Banera koji podseca) 1. NeshaXX 2. Thelord 3. NOTORIOUS 4. redAlert 5. Arakis 6. Loshmi Capo 7. Koprian 8. Ruža+ ekipa MK CRUISERS 9. Icatenej 10. Vanya His Girl 11.Scaffold 12. Popsy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeee, ma ja sam samo cekao priliku kad ce da se najavi DDK da prvi put dajem krv ali sam K A S N O video temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6351 Napisano Septembar 29, 2012 Svakom po zasluzi, 12470 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Još nije kasno druže , imaš još sat ipo Evo pije se kafa i lagano do Arene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Posle još jednog lepog druženja, za one koji nisu mogli/hteli da prisustvuju, da malo osete atmosferu Skupljanje na tenane dok žene čuvaju motore (na suncu) "ljuti bajkeri" - svi u lad ekipa se umnožila ozbiljni "Vodja" "Vodja" se nasmejao ka Ušću bilo je i "poznatih faca" na "zadatku" ozbiljni "teškaš" pokret ka trgu iz kokpita BJB ekipa ko to beše iza ? svetlo na kraju tunela zakrčismo pola grada dolazak na Trg za žedne duše za ne daj Bože i on je bio tu Harlejevci BJB humane duše ako nekome nešto padne na pamet ..... OZBILJNA količina mašina treba malo i snagu povratiti baš smo se osećali "sigurno" Eto od mene toliko što se slika tiče, a biće i filmić, samo da ga malo upriličim (iseckam). Šta reći, jedan lep dan, human povod, pozitivna atmosfera, dragi ljudi, sve u svemu 10+ 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke na brzo organizovanoj akciji DDK. mala kritika za organizatore, admmine.... recimo na scooter sekciji nema ni reci o ovakvim akcijama?! da li je forum pre obiman ili neki od nas ne znaju da se sluze kako treba, ali sam misljenja da neke akcije prolaze ne opazeno ili slabo opazeno?! sto utice na odziv....cisto za razmisljanje i unapredjenje foruma za ubuduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/motociklisti-dali-krv/57226.phtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 401 Napisano Septembar 29, 2012 jedan od DDMZ, 818 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke na brzo organizovanoj akciji DDK. mala kritika za organizatore, admmine.... recimo na scooter sekciji nema ni reci o ovakvim akcijama?! da li je forum pre obiman ili neki od nas ne znaju da se sluze kako treba, ali sam misljenja da neke akcije prolaze ne opazeno ili slabo opazeno?! sto utice na odziv....cisto za razmisljanje i unapredjenje foruma za ubuduce. Kritika je sasvim na mestu. Moram da kažem da smo poziv dobili jako kasno (četvrtak popodne) tako da nismo stigli ni mi međusobno da se "izobaveštavamo", niti da se napravi baner, itd. Jednostavno, poziv je stigao i bio je izbor da se akcija ignoriše ili da se učestvuje, makar u smanjenom broju, u akciji koju nismo mi organizovali ali koja promoviše iste ciljeve kao BJB. Bilo je lepo videti onoliko motora i onoliko pozitivnih ljudi u centru grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mala kritika za organizatore, admmine.... recimo na scooter sekciji nema ni reci o ovakvim akcijama?! Nije bilo ni u enduro podforumu pomena o akciji, verujem ni u moto-trkama 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekam ovo DDK cele godine i propustio sam ga totalno bezveze SAMO ZATO ŠTO SAM NAVIKAO NA BANER. Moram reći da sam popizdeo! Nisam dao krv i nisam se video sa prijateljima! Molio bi BJB da organizuje još jedno okupljanje povodom DDK, sa banerom ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Septembar 29, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo fotografija i od nas sto smo dosli sa druge strane... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super stim što sam siguran da veliki broj ljudi nije videlo temu (ja slučajno videh noćas pre spavanja) i dalo krv tako da ne vidim nikakvu prepreku da se za koju nedelju organizuje BJB DDK (ja sam dao sada krv ali mogu da dođem da pravim gužvu). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan ......(ja sam dao sada krv ali mogu da dođem da pravim gužvu). Popsy druže, brate, prijatelju, pa nisam te video pola godine i nemaš više onaj stari look ! Gde odoše kilogrami? Zaljubio si se strašno ili su ti danas vadili sem krvi i mas` ?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan spremamo se za daleke pute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan spremamo se za daleke pute Aaaa mašala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ...a ja taman mislio da dodjem i ako budu hteli dam krv, iskren da budem pre svega zbog mene samog a onda da pomogne i drugima, al' mi sad ne da ni da se vozim sa ovima koji bi da me uporedjuju, svrstavaju i izjednacuju sa tim diskriminisanima paraderima, daleko vama takvima i njima onakvima lepa kuca, jos bi na kraju izmislili da sam za te cirkusante krvnu grupu dao, ali eto totalno nisam moderan pa cu nazalost ipak ovaj put da nedodjem (ali mozda ako ne budem imao nista pametnije... zbog nekih drugih i sebe, sa neke druge strane i naidjem ) Covek je lepo uporedio dve grupe diskriminisanih ljudi i nema mesta da se bilo ko oko toga vredja, drugo krvnu grupu ne mozes da das, to imas i ostaje ti, dajes krv, a to je onaj deo sa humanim gestom oko cega je cela ova akcija i bila organizovana, a human i jeste zbog toga sto se krv daje za osobe kojima je potrebna, bez obzira na predrasude, generalizaciju ili bilo sta. Covece dosli smo do toga da se i krv preko veze daje. Tebi ako neke predrasude i generalizacije odredjuju da li ces se videti i podruziti sa drugarima sa foruma, ako ti odredjuje da li ces da uradis nesto humano i hvale vredno, sta da ti kazem a da shvatis? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 30, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koprian, oladi malo! Fali jako puno postova koji su pobrisani iz razloga jer su neki (ni sama ne znam iz kod razloga) ovu akciju izjednačavali sa nekim okupljanjem pedera. Dukags je samo bio ironičan a i šta više prisutvovao celom događaju za razliku od nekih koji su samo lupali po temi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Nije covek izjednacivao sa paradiranjem koliko je hteo da napomene da jeste bolje sto je akcija ovaj vikend a ne sledeceg kada ce se dve u sustini iste grupe samo na razlicitim ekstremima juriti po gradu i praviti nepotreban haos, kojeg smo mi mogli da budemo deo da su nam se datumi podudarili nekim slucajem. Ispalo je dobro, ma vise nego dobro, jucerasnje vozikanje je bilo uzivancija, makar meni, video neke ljude koje dugo nisam, upoznao neke nove i slicno, sve u svemu ajmo opet Drugi covek je poredio nasu ugrozenu grupu sa drugom ugrozenom grupom koja u sustini trazi isto kao i mi, i koja to planira da uradi na nacin slican nasem, defile, parada, nema neke razlike. Jedina i po meni najzanemarivanija, a ne bi smela da bude, stvar koja se razlikuje je sto je od samog korena organizacije do sporovidjenja ta parada jako ispolitizovana i pretvorena u jeftino skupljanje kojekakvih poena od strane ljudi na obe strane koji svoje ruke niti ce uprljati ni ti svoja ledja poturiti i koje bas briga sto se dve grupe ljudi koji se razlikuju u samo jednoj osobini hvataju medjusobno za grkljan i sto tu ostaju nepopravljive posledice na drustvo u celini. Dok je nas defile u svakom smislu imao neiskvareno humanitaran smisao. Dukagss je napisao sto je napisao i ja sam na to odgovorio. Nemam zbog cega da oladim malo, niti sam pao u vatru, niti sam ucestvovao u raspravi kojoj i samoj po sebi nije mesto na ovoj temi. Da, ima li strucnih da mi odgovore, koliko vremena ce trebati da mi se oporavi vena koju su razburgijali ko kineski izduv, tacnije koliko dugo necu smeti da opterecujem tu ruku, bitno mi je da znam zbog treninga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Septembar 30, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koprian, oladi malo! Fali jako puno postova koji su pobrisani iz razloga jer su neki (ni sama ne znam iz kod razloga) ovu akciju izjednačavali sa nekim okupljanjem pedera. Dukags je samo bio ironičan a i šta više prisutvovao celom događaju za razliku od nekih koji su samo lupali po temi Ćao Ružo. Ako sam ja jedan od ''nekih koji su samo lupetali na temi'', onda moram da te ispravim i da kažem da sam bio na akciji. Inkognito, da ne bi propala akcija ako se sazna da sam tu. Usput, zaista drugarski savet - nema potrebe za takvim rečima. Bezobrazluk nije isto što i rečitost. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Septembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo još malo sličica od juče (sa kamere, dok ne bude film), bolje gledati slike, nego svadjati se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Fiiilm, daj fiiiilm! tamo sam mozda lepse "ispao" na fotkama sam deb'o. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove ona visoka plavusa u stiklama sto je bila na skupu (ako ju je neko primetio) ? xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Septembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Da nećeš i telefon ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6351 Napisano Septembar 30, 2012 Svakom po zasluzi, 12470 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično je bilo, mnogo dragih ljudi okupljenih oko iste ideje . Hvala što ste bili deo BJB ekipe Hogare, Goca ti se zahvaljuje na odličnim slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Septembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, ponovićemo. Pozdrav za Gocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...