boki.bd 169 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.. Evo par slika o mojoj hondi iznutra Procurela mi vodena pumpa pa treba to da remontujem i treba lanac da promenim(razvodni lanac ili kako se vec strucno kaze) Pa dragi forumasi ako je neko ovo vec radio na ovakvom motoru ili slicnom dobro bi mi dosla svaka pomoc.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.. Evo par slika o mojoj hondi iznutra Procurela mi vodena pumpa pa treba to da remontujem i treba lanac da promenim(razvodni lanac ili kako se vec strucno kaze) Pa dragi forumasi ako je neko ovo vec radio na ovakvom motoru ili slicnom dobro bi mi dosla svaka pomoc.. Ovo ti je diplomski rad.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan da da Najveci mi je problem nabaviti semering vodene pumpe(papung) , i lanac sa spanerima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi treba ovaj set, ali iz iskustva sa vodenom pumpom na Africi, ja to ne nađoh. Na kraju sam poručio polovnu pumpu i zamenio je. Pokušao sam da repariram staru i na probnom stolu je bilo ok, ali na motoru je kapala dve tri kapi na 10min. Obzirom da volimo i off i malo duža putovanja, nisam smeo da ostavim tako. Pokušaj sa poručivanjem delova, ali vodi računa da ti treba i novo kolo ili propeler, jer je na njemu keramički prsten koji dihtuje na semering. Srećno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan ovako izgleda to sto mi treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Isti đoka kao i na ovoj mojoj pumpi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da odgovara pagung sa vodenih pumpi od auta.A mozda i od traktora,samo treba izmeriti unutarnji i spoljni precnik imislim da je bitniji unutarnji precnik.Ima muke ali moze se napraviti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko jos uvek prati temu, pronasao sam papung za vodenu pumpu nov istih dimenzija za 20 evrica. Ostalo je jos da nabavim spaner i klizac lanca bregaste.. Napredujemo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas se kaze pakung. Valjda majstorska terminologija. Iz licnog iskustva (sa istim motorom) sve sam nabavljao preko e-bay-a i sve je bilo ok. Provjeri osovinu vodene pumpe prije sastavljanja, jer ako je imalo kriva opet ce ti se razlokati. Zao mi je sto nemam te dijelove koje trazis - poklonio bih ti ih. U svakom slucaju veoma dobar i meni drag motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si jeste pakung.. Probao sam da nadjem preko ebay-a ali ne mogu da nadjem identican kao sto sam skinuo.. Ovaj moj je napuko a ne bih da ga lepim. Hteo sam sliku da ubacim da se vidi kako to izgleda ali sam zaboravio izgleda kako se to radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Makina sklopljena, svi delovi nabavljeni i sve radi kako treba.. Ako uspem okacicu par slika, pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam slikao redosled sklapanja motora, bio sam previse uzbudjen da sam zaboravio na aparat..al otprilike ovako izgleda masina kad je rastavljena..bar jedan deo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...