Marko Vozdovac 0 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vozdovac, Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li bi moja tema trebala da bude ovde ili u delu o skuterima, ali kako je ovo "Sam svoj majstor", rekoh ovde da pisem. Trebalo bi da menjam ulje na mom Beverly 200 (2001. godiste), pa me kako to sam da uradim. Pokusavao sam da nadjem po netu neko uputstvo za to, ali mi nije uspelo, tako da moram vas ovde da gnjavim. Takodje, da li uz promenu ulja treba da menjam i filter? Negde procitah da ga ljudi ne menjaju ukoliko sipaju isti tip ulja, ali mi to malo nije logicno. P.S. Imajte na umu da sam totalni za ovo sto zelim da uradim i da ce neko morati da mi "nacrta" korak po korak kako to treba da se uradi Hvala na razumevanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Septembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja workshop manual za Beverly gde ti je sve lepo objašnjeno. Pošto file ima 24Mb pošalji mi mail na PM da ti sutra to pošaljem sa posla jer mi je kući spor net za takve egzibicije . Menjanje ulja nije neka preterana mudrost, ako imaš volju i alat naravno. Apelujem samo na tvoju ekološku svest da staro ulje ne baciš u kontejner, već da ga odneseš u neki servis gde će ga poslati na reciklažu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo0o 0 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja workshop manual za Beverly gde ti je sve lepo objašnjeno. Pošto file ima 24Mb pošalji mi mail na PM da ti sutra to pošaljem sa posla jer mi je kući spor net za takve egzibicije . Menjanje ulja nije neka preterana mudrost, ako imaš volju i alat naravno. Apelujem samo na tvoju ekološku svest da staro ulje ne baciš u kontejner, već da ga odneseš u neki servis gde će ga poslati na reciklažu. I meni bi dobro dosao taj fail, pa ako ti nije problem da i meni posaljes ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Mart 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nije...samo da ga pronađem i šaljem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo0o 0 Napisano Maj 17, 2014 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nije...samo da ga pronađem i šaljem ima li sta od tog odgovora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, zaboravio sam skroz na tebe...evo sad ću da potražim Izvini još jednom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Mihajlooooo... poslao sam ti link još odavnooo na PP.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...