The 96 Doctor 0 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Lipolist;Sabac Motocikl: Aprilia Rs 125 Replica Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Apriliu vec nekih 2 meseca. Danas udjem u garazu da je upalim,kad ono ispod nje bara vode. Upalim je i sve normalno radi, samo sto iz masine lije voda. Ako neko zna sta je motoru neka odgovori. Poceo sam da ga spremam al' me sad ovo zeza. Ja stvarno ne znam sta je. A da... Kad podignem rezervoar na motoru,napukao je cilindar i kada dam gas iz njega isto izlazi voda. Molim za pomoc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban milojevic 1 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa druze pogledaj da ti nije to antifriz pogledaj koji je nivo u onoj posudi mozda je on istekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban milojevic 1 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan inace koliko imas kw na motoru i koja ti je maximalna brzina kojom si vozio posto i ja imam repliku iz 2001 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 25, 2012 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekose gore proveri proveri prelivnu cantru, proveri dal su ti sva creva citava i dal su dobro zategnuta. Ako si video da je cilindar napuko treba da proveris samo dal je napuko spolja ili je i iznutra. Ortak je imao slican problem sa RS 50 ostavio je preko zime sa vodom u rashladnom sistemu i puko mu cilindar ali samo sa spoljne strane, on je zalepio tecnim metalom i tako prodao motor. Najtrajinje resenje je da odes i da ti neko to zavari ko ima aparat za varenje aluminijuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Septembar 25, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pukao cilindar ili samo kapa od gore ? Vozim Apriliu vec nekih 2 meseca. Danas udjem u garazu da je upalim,kad ono ispod nje bara vode. Upalim je i sve normalno radi, samo sto iz masine lije voda. Ako neko zna sta je motoru neka odgovori. Poceo sam da ga spremam al' me sad ovo zeza. Ja stvarno ne znam sta je. A da... Kad podignem rezervoar na motoru,napukao je cilindar i kada dam gas iz njega isto izlazi voda. Molim za pomoc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...