Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Rs 125 Replica 1997

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Aprilia Rs 125 Replica

Vozim Apriliu vec nekih 2 meseca. Danas udjem u garazu da je upalim,kad ono ispod nje bara vode. Upalim je i sve normalno radi, samo sto iz masine lije voda.

Ako neko zna sta je motoru neka odgovori. Poceo sam da ga spremam al' me sad ovo zeza. Ja stvarno ne znam sta je. A da... Kad podignem rezervoar na motoru,napukao je cilindar i kada dam gas iz njega isto izlazi voda. Molim za pomoc!

post-26319-0-03770700-1348489154_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Kao sto rekose gore proveri proveri prelivnu cantru, proveri dal su ti sva creva citava i dal su dobro zategnuta.

Ako si video da je cilindar napuko treba da proveris samo dal je napuko spolja ili je i iznutra.

Ortak je imao slican problem sa RS 50 ostavio je preko zime sa vodom u rashladnom sistemu i puko mu cilindar ali samo sa spoljne strane, on je zalepio tecnim metalom i tako prodao motor.

Najtrajinje resenje je da odes i da ti neko to zavari ko ima aparat za varenje aluminijuma.

• Gazda Slavko, 208 postova
  • Motocikl: Aprilia RS 125

Jel pukao cilindar ili samo kapa od gore ?

Vozim Apriliu vec nekih 2 meseca. Danas udjem u garazu da je upalim,kad ono ispod nje bara vode. Upalim je i sve normalno radi, samo sto iz masine lije voda.

Ako neko zna sta je motoru neka odgovori. Poceo sam da ga spremam al' me sad ovo zeza. Ja stvarno ne znam sta je. A da... Kad podignem rezervoar na motoru,napukao je cilindar i kada dam gas iz njega isto izlazi voda. Molim za pomoc!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja