Vurin 1 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Hondu Hornet CB600 F 2002 god . Posudim danas motor bratu da se provoza i kad se vratio motor mi je radio kao traktor .Kao da mu ne radi jedan cilindar što sam i proveravao kad se motor ohladio ponovo sam ga upalio i proveravao da li se sve grane greju .Ali grana od drugog klipa dok su ostale bile vruce ova je bila hladnjikava ako se to tako može zaključiti .Misleći da je do svećice zamenio sam mesta svećicama na prvom i drugom klipu ali sam dobio isti zvuk . Da li mi neko može reći šta bi moglo da bude i šta mi je činiti . Hvala unapred . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Septembar 23, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Kupi druge svecice A mozes da proveris i bobine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...