žecca 0 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima ko havarisanog sachsa, ili novu radilicu za navedeni motor??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan brale moj ja sam vozio madass-a..... sto se delova tice tesko ces ih naci moj ti je savet,zameni radilicu i oglas da ga prodajes pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
žecca 0 Napisano Septembar 23, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan To cu i da uradim, samo da nadjem radilicu...koja je tesko dostupna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan jel si nasao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan jel si nasao radilicu? http://www.moto-berza.com/adresar/sachs-bikes-ovlasceni-diler/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
žecca 0 Napisano Novembar 11, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao ni polovnu ni novu, u BG je nema, a zastupnik iz ZG mi je rekao da postoji mogucnost da se naruči al da se ceka 2 do 3 mjeseca. Na kraju mi je jedan majstor rekao da ima jedan lik sto ih popravlja u Novi Pazar, on je rastavi, istokari bolcen, novi lezaj stavi, izbalansira i daje garanciju ali usmenu i na kraj sam to i uradio, 120e me je kostala samo popravka radilice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao ni polovnu ni novu, u BG je nema, a zastupnik iz ZG mi je rekao da postoji mogucnost da se naruči al da se ceka 2 do 3 mjeseca. Na kraju mi je jedan majstor rekao da ima jedan lik sto ih popravlja u Novi Pazar, on je rastavi, istokari bolcen, novi lezaj stavi, izbalansira i daje garanciju ali usmenu i na kraj sam to i uradio, 120e me je kostala samo popravka radilice! a jel ima ostalih delova za sachs kod nas?npr.:brzinomer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...