Endurac 962 Napisano Septembar 21, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje kolege dakle Koznjak, nije akan vuce mi se po ormaru godinama. U super stanju, ozbiljna debela kozza. Model je za visinu 180 etak i mali kusur, a dosta je siroka u ramenima, pa moze neko malo siri da stane. Najradije bik` se zamenio za neki komad moto opreme, koznjak jaknu ili pantalone dainese, alpinestars i sl, shoei, arai - L, a moze i uz moju doplatu. Postavicu slidzu sutra a evo skoro identicnog modela. Dakle to je taj model preslikan takoreci. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Septembar 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 22, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zadovoljan sa 60 jura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...