turbopedja 282 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2010 godine smo napravili festu na Vlasini: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/49436-bjb-vikend-voznja-23-25-jul-2010-vlasinsko-jezero-i-babin-zub/ Tom prilikom sam pozajmi vrecu za spavanje Ivanu iz Nisa. Ako je ikako moguce, voleo bih da dodjem u kontakt sa tim covekom, inace , zvao me melion puta da vrati vrecu ali ja nikako nisam bio u mogucnosti da svratim u Nis po vrecu. U medjuvremenu sam se napio na Beer Festu i izgubio mobilni telefon sa njegovim brojem. Nije mi do vrece nego je obecao da ce da mi plati pivo sledeci put kad se vidimo a ja bih trebalo za vikend u Nis pa sam mislio da se ogrebem za pivo. Unapred zahvalan za svaku informaciju. turbopedja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E da , zaboravih kontakt telefon : 065 531 48 42 desava se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP, možda ti se posreći... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže. Nisam taj koga tražiš(jesam Ivan i živim u Nišu) ali možda mogu da pomognem. Da li imaš neku sliku na kojoj je on? Koji motor je vozio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 23, 2012 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravoucenije: Ako ti je do vrece ne idi na beer fest)))).... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na pomoci, Ivan nadjen ali pivo ostalo ne popijeno :-( ali sledeci put sa kamatom. Vreca ostaje razlog da se nadjemo sledeci put i naplatimo usur u tecnom obliku. Svi ucesnici ove teme su dobrodosli da nam se pridruze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...