Isidor 439 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ultimativna sport-turing mašina! Uvoz iz Švajcarske, redovno održavan, prešao tek 102000 km. Odlična zaštita od vetra, kardan,V4 mašina, nema lanac bregaste da se tegli(prenos zupčanicima),nema šta da se pokvari... Godište 1992. Od dodataka tu su grejači prstića, utičnica 12v, Givi 45lit. (staju dve fulfejs kacige) Registrovan do 04.06.2013. Jedini razlog prodaje je skori odlazak na rad u inostranstvo, tako da zamene ne dolaze u obzir. Cena...2500 eura...vredi svaku paru... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih sliku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Telefon: 064 06 05 240 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ovo nije bilo na prodaju kad sam ja kupovao motor? jedino za ovako nešto bih zamenio Transalpa. Srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Da li je mašina V4 na ST 1100 bez lanca i kaiša, kao kod VFR ( znači sve je uzubljeno zupčanicima )? Meni lično je lepši i kvalitetniji od turinga poznatog evropskog proizvođača tog godišta.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Octobar 2, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan ST 1100 ima praktično "automobilski" motor . Jedna slika govori više nego hiljadu reči: Razvod bregastih rešen je preko zupčastog kaiša, sve ostalo su zupčanici. Nepoderiv agregat... Da imam para za poseban touring motor, ST1100 bio bi mi na prvom mestu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Da li je mašina V4 na ST 1100 bez lanca i kaiša, kao kod VFR ( znači sve je uzubljeno zupčanicima )? Meni lično je lepši i kvalitetniji od turinga poznatog evropskog proizvođača tog godišta.. Da, da, to je veliki brat VFR-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Octobar 7, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Je l motor pre tebe bio u Ivanjici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Octobar 16, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Je l motor pre tebe bio u Ivanjici? Da, kupio sam ga u Ivanjici od @Rogeca člana ovog foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo....za tri nedelje mi stiže EU pasoš pa odoh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan odlicna makina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Narod vole kada cena ide dole........2400? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trosi na otvorenom koliko po gradu? Iskreno :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trosi na otvorenom koliko po gradu? Iskreno :-) Evo ovako, po gradu ga ne vozim pa ne mogu reći za potrošnju. Na otvorenom ga obično vozim petom brzinom i pri 3000 obrtaja ide 100km/h. Ovakvom vožnjom troši ispod 5 litara, sa suvozačem ili ne. Iskreno. Evo još koje slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Stigao EU pasoš......2300 eura? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...