AcoHonda 75 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj Africi nemoze da se stavi re.napona na isto mesto gde je stajao fabricki.Smetamu expazioni sud razhladne tecnosti.Skratim reg. napona ali sad nemoze sisica od bocne plastike da progje u rupu gde treba.I sa druge strane isto nema mesta i skinem sediste probusim plasticni blatobran sa 1 rupom stavim hladnjak, na njega reg.napona zakacim instalaciju i radi exstra.Normalno reg.napona sam za hladnjak stegao sa 2 safa od kojih 1 prolazi kroz blatobran a drugi je u ravni sa hladnjakom a to je od CDIa odmaknuto oko 25/30mm i ispod sedista oko 20/25mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 17, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Moze sigurno i tako,ali mislim da Laboratorija ima razradjenu shemu za ugradnju.Hladnjak se nazalost mora malo osakatit,ali regleru to nista ne smeta.Na africi se ne greje mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam dobro uradio.Ja sam stavio i dodatni hlanjak na reg. napona.Vreme ce to pokazati, i veliko hvala ing.Joski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 18, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi morao stavljati dodatno hladjenje,dobro mu je I bez toga. Skoditi mu nece u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Joska i puno pozzzzz :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...