Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo se vratili u apartman, raskomotismo se i pravac plaža. Voda topla , na plaži koju vila ima u privatnom posjedu samo nas dvoje. Uživamo u rijetkim trenucima kada smo sami i potpuno opušteni... Nijesmo odoljeli ni kupanju u jezeru , i komentarisali smo da se kod nas na 700m-nv ne možeš skinuti ni u bermude a kamo li kupati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Uveče ponovo u grad. Kupili djeci neke poklone , sjeli uistom lokalu kao i predhodno veče i šetali. Naiđosmo na ,,brata,, indijanca koji kada mi je vidio ogrlicu koju nosim razvuče osmijeh. A kada sam mu pokazao tattoo na ruci , skoči mi u zagrljaj i reče ,, mi smo braća ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Sjeli smo pored jezera da večeramo, i tada začuh zvuk koji sam puno puta čuo. POgledah desno i vidjeh ovog ,, gospodina,, kako pada sa skuterom , kliza i za dlaku izbjegava udar glavom o neke stubiće na trotoaru. Izgrebao se , i motor naravno ali kao da ništa nije bilo nastavi dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro ustajemo oko 7.30 h i idemo na doručak. Kafica , pakovanje i montiranje kofera i tank torbe na Varadera, i odosmo doma. Zahvalili smo se ljubaznim vlasnicima vile nA veoma lijepom dočeku, i obećali da ćemo jednom doći sa klincima... Svratili smo u grad da kupimo flašice vode , još neke sitnice i lagano ka granici... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Prelazimo granicu bez puno zadržavanja , i dalje preko Elbasana idemo za Drač ( Durres ) . Dolaskom u Elbasan , pored same ceste vidim malu kafanicu i stadosmo da popijemo sok i kafu. Ovi ljudi sa kojima sam se forografisao , nijesu dozvolili da platim , već su kazali da smo mi njihovi gosti i da smo uvijek dobrodošli. Razmijenismo kontakte jer i oni dolaze u Podgoricu te se nadam da ćemo se ponovo vidjeti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Na kružnom toku vidim da na prvom isključenju za Tiranu odnosno Drač idem autoputem, a na drugom magistralom koja vodi do Drača. Idemo na drugo isključenje, jer nisam raspoložen za autoput. Ulazimo u Drač i tražimo lokal koji drži kolega bajker Klodi. Nakon malo lutanja dolazimo do ,, Troje,, gdje nas Klodi dočekuje sa osmjehom. Inače, veliki broj motociklista iz Crne Gore koji idu preko Albanije svrati u ,, Troju ,, i vlasniku je veoma drago da se vidi sa nama... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Do Podgorice smo napravili još samo jednu pauzu od desetak minuta. Stali smo ispred jednog marketa da kupimo vodu jer je sunce pržilo i temperatura je bila preko 35c. Na granici sa Crnom Gorom gužva , ali nas propuštaju i za pola sata smo doma . Bane i Anđela ( sin i kćerka ) nas dočekuju, stavljamo Hondu u garažu i pod tuš. Ujutro sam ustao u 5 da bi pošao na posao , radio do 6 pm ... Nije mi teško pala ta radna nedelja jer sam sumirao utiske sa puta. Eto... sa ovih nekoliko rečenica i 142 slike pokušao sam da vam dočaram ova dva ipo dana koje smo proveli vozeći kroz tri države. Do sledećeg putovanja ,veliki pozdrav. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, ,lepa turica i lepo napisana i uslikana! Vidim da si iskoristio svaki trenutak da uslikas Varadera iz raznih poza i neka si, stvarno je prelep primerak! Interesuje me neka prosecna potrosnja goriva na ovom putesestviju, obzirom da je bio full opterecen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ti se dopada . Potrosnja je sa nasim benzinom 6l , a sa onim koje sam sipao u Ohridu ispod 5l ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 25, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Свака вам част леп викенд и хвала на сличицама нисте штедели Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Srdjane . Ne mogu vise koristiti ,, imageshack,, pa slike moram postavljati ovako, inace to bi bilo puno ljepse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za vas dvoje.Lepa tura i još lepše slike.Možda se i vidimo dogodine dole pa da zajedno napravimo neki krug po Crnoj Gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan bravo mikeli, odlična tura ja za fotke koristim photobucket, isti đavo kao imageshack ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 25, 2012 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepa voznja, a i jos lepse fotke... svakako cu jos jednom da proucim detaljno rute pa se nadam da cu i ja jednom odvozam slicnu turu, jer vidim da je prekrasno Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Aspirinikuse, volio bih da dodjes iduce sezone i da zajedno odvozimo koju rutu po Cg. Ima dosta lijepih cesta i dopalo bi ti se. Hvala Bojane, i drago mi je da ti se dopada. Imam ,,photobucket,, i koristit cu ga ubuduce. Hvala na sugestiji u svakom slucaju. Dejane, prvo da ti se zahvalim na lijepim rijecima, a onda da ti pozim ne ovu ili ovakvu, vec puno bolju i ljepsu turu i da ih puunnoooo odvozis majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mikeli odlično si opisao putovanje,izabrao si pravu turu ja sam letos prošao tuda i biloje fenomenalno.Što ti kažeš najlepši deo puta je Tirana-Elbasan zaista se mora provozati jer je taško opisati.Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Limenko prijatelju moj . Voznja od Tirane do Elbasana je zaista pravo uzivanje. Puno zavoja, uspona, priroda veoma lijepa... Jedva cekam ponovo da to odvozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aspirinikuse, volio bih da dodjes iduce sezone i da zajedno odvozimo koju rutu po Cg. Ima dosta lijepih cesta i dopalo bi ti se. Hvala Bojane, i drago mi je da ti se dopada. Imam ,,photobucket,, i koristit cu ga ubuduce. Hvala na sugestiji u svakom slucaju. Dejane, prvo da ti se zahvalim na lijepim rijecima, a onda da ti pozim ne ovu ili ovakvu, vec puno bolju i ljepsu turu i da ih puunnoooo odvozis majstore. Mikeli sigurno sam bar jednom godišnje dole i to u s.Mataguži u Zeti.Odatle mi je ćale,pa obavezno obiđem kuću i rodbinu.Inače bi voleo da obiđem Kučku krajinu,a mogli bi da odvozimo i ovu Albaniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Septembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan E pa evo puno pohvala i od mene za motorčić i turu. Lep bogami taj muzej na vodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Djuxy . Aspirinicuse, ima da odvozimo dje god pozelis. Sjever Montenegra je takodje super za voznju, pa dio od Pg do Zabljaka preko Nk... Do ljeta cemo vec smisliti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Dobra voznja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...