Losmi Capo 571 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Caponord ETV 1000ccm iz 2001god. Presla 63000 km. Prvi sam vlasnik i jedini u Srbiji. Oprema... Michelin ANAKEE 2 NOVE Povisen vizir. Crash Bar komplet oko farova i stranica kao sto se vidi na slici. Nosac bocnih kofera sa koferima Motodetail od 42L. Top case Givi Maxia sa pozicionim i stop svetlom u koferu. Dodatni nosac na koferu za prtljag,sator.. made by Scuba. Nov lanac i lancanici-D.I.D 525 ZLATNI Fabricka uticnica 12V i dodatna na volanu za GPS.... Motogaget meri temperaturu i napon u svakom trenutku. Tegici volana. Sirene Rudi Cajevec-fabricka ugradnja u tristaca,GRME. Stitnici za ruke. Scotoiler kupljen u Pegazu. Cirada Louis. Plocice nove i prednje i zadnje. Zamenjeno ulje u kocnicama i kvacilu. Promenjeno ulje u agregatu-Bardahl. Topovi DRAGON ADA-Odlican zvuk. Ako se setim jos necega dopisacu... Registrovan do Februara 2013., tablice BG 01-002,ja sam vlasnik 3 godine vec. Motor je u odlicnom stanju,nema nista od ulaganja,odlican putni motor ali sam ga ja vozio i po gradu kao da je skuter jer je jako lagan za voznju. Potrosnja mu je na otvorenom od 6-7L i to pri brzini od 140kmh.Po gradu 8.5-9L. Telefon je 065 8620 973 Loshmi. CENA JE 4000e i poprilicno je fiksna. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 18, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ko želi da putuje neka kupi. Imam isti Caponord i iz iskustva pričam. Cena je sasvim korektna za ovaj motor sa ovakvom opremom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Septembar 24, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio kod Milosa i gledao motor. Odlican, cista 5-ca! Prva liga! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolegi Dejan 24 na kupovini motora. Da te sluzi kao sto je i mene!!! Moze Lock! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...