Jump to content

Moto Zajednica

pucanj iz auspuha...?

Recommended Posts

• U prolazu, 86 postova
  • Motocikl: Yamaha xtz 750

Virago 750. Pre neki dan kad sam dolazio kuci,prilikom usporavanja odn. kad sam oduzeo gas,desio mi se 'pucanj' iz auspuha,i to bas jako...nakon toga motor vise nije primao gas i ja ga izbacim u neutral ali se motor nije ugasio već je radio u leru,ali kao je drugacije radio,nekako neravnomernije,cini mi se kao da je na jedan klip . Jbg,ne znam,nisam toliko iskusan,a i dok sam imao virago 535 ovo mi se nije nikad deslio...mislio sam da je 100% u pitanju svećica,ali kad sam zvao prijatelja koji je i majstor,reče mi da ne mora da bude i da ja nista ne diram (jer sam imao nameru da kupim nove svećice i da promenim),dok on ne dodje da baci pogled. Medjutim dani idu jer ne mozemo bas tako lako da se uskladimo s vremenom da dodje da pogleda,a ja postajem nekako nestrpljiv i pomalo zabrinut a jos mi je i rekao da ne vozim... Ne bi mi skodilo da cujem jos neko misljenje o ovome. Jbg,trazio sam po forumu na ovu temu ali nisam naisao na ovakvo 'iskustvo'...ljudima puca iz auspuha ali motor uglavnom radi ok i ravnomerno a kod mene puklo jednom (i to mnogo jako,kao iz PAV topa!!!) i posle toga motor drugacije radi. :zbunjen::jok:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 86 postova

hoću,javiću...sad kad bolje razmislim,svećice bi trebalo svakako da menjam,bio rezlog ili ne,jer je motor kod mene odskora i ko zna kad je predhodni vlasnik menjao svećice.

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Meni puca kao iz smajsera kad oduzmem gas ili na nizbrdici i niko ne zna sta je ali promene u radu ili zvuku nemam ! Svecice nisu kod mene ! Na kom polozaju ti je slavina ? Proveri da li ti rade oba cilindra ? ako ne po zvuku vidi po temperaturi ili po auspusima !?

• U prolazu, 86 postova

ljudi,hvala na savetima i mišljenju...na kraju ispade da je slavina :D odn. kad sam okrenuo na rezervu,radi normalno,vuce dobro,ne puca - smejem se sam sebi koji sam ja dileja ispao,al valjda je tako kad se još upoznajes sa motorom :neznam:. Kad sam kupio motor tada je bio na rezervi i video sam da je radila crvena lampica 'FUEL' , a ja posle sipao i okrenuo slavinu na normal i sipao sam jos par puta posle predjenih 90-100km...jbg,očekivao sam da se upali lampica kad treba da okrenem na rezervu a izgleda da se lampica upali kad već uveliko vozis u rezervi :stabre:. Stvarno sam dileja sto nisam ni pomislio na gorivo! E,sad pitanje je,da li ipak da stavim nove svećice,jer je taj motor proletos dosao iz Francuske,pa razmisljam mozda ima kvalitetnije svećice na njemu nego sto ću ja ovde nabaviti...ili mozda ne razmisljam dobro?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja