miinja 1567 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam popio SAM skoro litar domace rakije. U pitanju je sljivovica, stara 10 godina. Sljive neprskane, rakija bez ikakvih dodataka, potpuno prirodna... 2 dana sam se lecio od toga... bilo mi je zlo... Mozda ima veze i to sto inace ne pijem rakiju, osim ponekad pred rucak casicu-dve Tako da to sa mamurlukom i kvalitetnim/prirodnim picima pije vodu samo ako se uzima umerena kolicina. Ja sam naucio na tezi nacin hhmmm, čudno, drugar na selu isto peče rakiju, 150-200 litara prošle godine, ne prodaje, sve sami popijemo. ako ti je sutra bilo zlo, džaba što je stara 10god., od dobre rakije ne sme sutradan da boli glava, govorim iz iskustva. možeš da budeš samo žedan, al` da boli glava, nikako! i to samo od nepunog litra Ja mislim da od tolike kolicine alkohola glava boli i zbog preteranog sirenja krvnih sudova u mozgu, davno sam slusao na TV-u (ne mora da znaci da je to tacno) da cak moze da dodje do otoka kore velikog mozga i da se jevlja "mehanicki" bol kada pa recimo kada promuckas glavom ili se sagnes boli vise... Meni bas i ne zvuci 100% tacno, ali mozda ima i toga... jednog mog ortaka nikad ne boli glava sad znam zašto - zato što nema mozak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...